Szkéné fél évad köszöntő

Sűrű színházi fél évad áll előttünk, és reméljük, mindenki talál majd kedvére való előadást, ha eljön hozzánk. (...) /Regős János/

ilovszky

 

Köszöntünk minden eddigi és leendő nézőnket az Új Esztendőben!

Sűrű színházi fél évad áll előttünk, és reméljük, mindenki talál majd kedvére való előadást, ha eljön hozzánk.

Elsőként a Picaro új előadását ajánlanám figyelmükbe. Ők a három sikeres Rejtő Jenő adaptáció után - ezeket továbbra is műsoron tartjuk! -, most Sartre történelmi tablóját, Az Ördög és a Jóisten-t mutatják be, hat szereplővel február 22-én. A következő hónap végén a Pintér Béla és Társulata legújabb darabjának első előadásait láthatják nálunk. Erről most csak annyit tudunk, hogy készül...próbálják. Ami viszont biztos, hogy előadásaikra a jegyárak 2500Ft-ról 2000 Ft-ra csökkentek. Április eseménye a Scallabouche Társulat interkontinentális (USA) koprodukcióban megvalósuló projektje, a MOMENT HOUSE lesz, mely a többlakiság, az „itt is élek, ott is élek" helyzet furcsaságait helyezi színházi látómezőnkbe. Májusban pedig, ahogy négy éve mindig, vidéki és határon túli alternatív-egyetemi színházakat várunk az ASZTAL (Alternatív Szkéné Találkozó) fesztiválra Pécsről, Veszprémből, Debrecenből, Kassáról és Dunaszerdahelyről. Rendszeres vendégünk lesz még ebben a félévben a Tünet Együttes új darabjával Az élet értelme-vel, és, persze, a Kompánia több darabjával is.

És akit még időben elér ez az ajánlat - akár van gyereke, akár csak egy picit is gyereknek érzi magát -, ne hagyja ki az Epopteia Társulás szívhez szólóan mulatságos A nagyidai cigányok-ját Gál Tamás előadásában (jan. 31, vasárnap de. 11).

 

Regős János
Szkéné Színház
művészeti vezető

 

martincsak02

 

martincsak

 

DSC_9026

 

Szkéné Színház
1111 Bp., Műegyetem rkp. 3. II. 80.
Információ, jegyrendelés:
1111 Bp., Műegyetem rkp. 3. I. 52.
Tel: 463-2451
e-mail: szkeneszinhaz@gmail.com
www.szkene.hu

 

 

süti beállítások módosítása