Menj színházba! - Pintér Béla és Társulata

Januárban nagyon szerettétek, ezért most ismét kisorsolunk néhány jegyet a Pintér Béla és Társulata egyik előadására. A formáció ismerői nyilván minden további nélkül kattannak a játékra, a többieknek pedig javasoljuk, hogy tegyék meg az első lépést a társulat megismeréséhez.

Ezúttal a Párhuzamos óra (videó) című előadást nézheted a partnereddel meg ingyen április 12-én vagy 13-án.

Ehhez mindössze a bal oldali szkennelt fotót kell alaposan megtekintened: az igen ritka archív felvételen a Parasztopera egy régebbi előadása látható, neked pedig a háttérben álldogáló, azóta már az Örkény Színházban dolgozó hölgyet kellene felismerned.

***

A megfejtés nyilván Hámori Gabi, aki valamikor az előző évtizedben bukkant fel Pintéréknél. A 150 helyes megfejtő közül nektek kedvezett a szerencse a randomszám-generátor:

Dezsericzky József (április 12.)
Zombori Mónika (április 12.)
Sánta Szabolcs Miklós (április 12.)
Horváth Anita (április 13.)
Alexovics Heléna (április 13.)
Lipóth Krisztina (április 13.)

Gratulálunk nekik, a játékot pedig köszönjük a többieknek is!

A Párhuzamos óráról bővebb információt itt találsz.

A szóban forgó színésznő nevét e-mailben küldd el nekünk (szinhazblog@gmail.com), ha esetleg kommentelni is kedved támad, plz a megfejtést NE írd oda. A helyes válaszon kívül tüntess fel egy nick vagy igazi nevet, amin a nyertesek listáján szerepelni szeretnél. Az e-mailt április 8-án éjfélig küldd el. A jegyeket köszönjük a társulatnak, a két előadásra 6-6 darabot sorsolunk ki a helyes megfejtők között.

(fotó: Dusa Gábor, Pbest.hu)

süti beállítások módosítása