500. előadás

500 előadás - és még nem volt köztük két egyforma. A Momentán 100%-ban improvizál: nincs megírt szöveg, nincs leállás, nincsenek előre megbeszélt panelek. Nincsenek beépített nézők. Minden jelenet a közönség előtt, a nézők ötletei alapján születik, ők mondják meg, mi legyen a helyszín, kik legyenek a szereplők, milyen műfajban fakadjon dalra a főhős. Néző és imprószínész egy csapatban játszik: a kockázat adta izgalom, a játék öröme és a kreativitás működteti az előadásokat.

MOMENTAN_logo

 

A Momentán Társulat nyitotta meg az első magyar imprószínházat, Momentownt, ahol 5 teljesen különböző szerkezetű improvizációs előadást tartanak műsoron. (Legutóbb négyet gyors egymásutánban játszottak a Nagy Impró Napon 8 órán keresztül).

Az 500. előadás klasszikus RögvEst lesz: interaktív impróshow a közönség ötletei alapján, melyből a legtöbbet játsszák immáron 7 éve.

Az évadban május 16-án és 30-án illetve június 22-én Momentownban, június 4-én pedig a Pécsi Országos Színházi Találkozón láthatja őket az, aki szereti az improvizációt, aki szeret önfeledten nevetni és feloldódni, aki szereti, ha a kreativitás határait feszegetik.

Ne hagyd ki! Legyél te is az előadás része!

 

500.kicsi

süti beállítások módosítása