Kihagyhatatlan

Az Örkény Színházban a végéhez közelednek a Kihagyhatatlan című produkció próbái. A előadás témája és célja a szórakoztatás. Műfaja: bulvárvarieté, színészi improvizációkból születő jelenetek sorozata.

IMG_8480small

 

A színészek a bulvár fogalmához köthető különböző jelenségeket (újsághír, pletyka, a médiát átható aktuális szenzáció) jelenetek formájában dolgozzák fel, máskor musicalrészletként állítják színpadra, és lesz, ahol személyesen reflektálnak bizonyos momentumokra.

A darabot a társulat improvizációinak felhasználásával írta és írja Tasnádi István, Várady Zsuzsa és Dömötör András.

 

IMG_8394small

 

Az Örkény István Színház új bemutatója
KIHAGYHATATLAN
bulvárvarieté
Garantált, könnyed, megrázó.

Szereplők: az Örkény Színház társulata
Bíró Kriszta, Csuja Imre, Debreczeny Csaba, Dömötör András, Für Anikó, Gálffi László, Hámori Gabriella, Kerekes Éva, Kerekes Viktória, Mácsai Pál, Máthé Zsolt, Pogány Judit, Polgár Csaba, Szandtner Anna, Takács Nóra Diána, és vendégeik: Gyabronka József, Mészáros Béla és Ficza István

Közreműködnek:
Horgas Péter, Kovács Andrea, Bodor Johanna, Márkos Albert, Szemenyei János, Pető József, Skrabán Judit, Várady Zsuzsa

Rendező: Dömötör András

Bemutató: 2010. június 18., 19:30


IMG_7714small


forrás: Örkény Színház

 

Részletek a próbafolyamatról az előadás naponta frissülő blogjából:

 

 

2010. június 3., csütörtök
Kirúgják a szerkesztőt?
Mácsai Pál dührohamot kapott, amikor megtudta, hogy nem olyan magas a fotóblog nézettsége, mint ő szerette volna. Azt mondta, egyetlen utolsó esélyt ad még a blogot szerkesztő Várady Zsuzsának, hogy az feltornássza a kattintások számát.

MP_Zsuzsi

 

2010. május 29., szombat
Lopáson kapták a Katonás vendégművészt
Rajtakapták Mészáros Bélát, a Kihagyhatatlanban vendégművészként részt vevő színészt, amint Polgár Csaba egyik színészi gesztusát próbálta ellopni. A Katonás Béla kénytelen volt elismerni, hogy ő maga már kifogyott a hiteles színészi eszközökből és ezért vetemedett arra, hogy tehetséges Örkényes kollégájától lopjon. Még nem tudni, mi lesz a büntetés.

Bela

 

további részletek >>> http://bulvarvariete.blogspot.com/

 

süti beállítások módosítása