Menj színházba! - Sakk

Az ABBA agytrösztjétől (Ulvaeus-Anderson) nemrég már láttunk egy feelinges, de kihasználatlan lehetőségekkel teli musicalfilmet és most Pesten is támadnak skandinávia legjelentősebb kulturális exportőrei. A Sakk című előadás a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon látható, a hírek szerint látványos és - nem meglepő módon - kiválóan szóló feldolgozásban.


A Wikipédia szerint "a történet a hidegháború légkörében, a sakkvilágbajnokságon kibontakozó szerelmi háromszög története, mely az amerikai és az orosz sakkmester, valamint egy magyar  születésű nő között fonódik, aki ez előbbi menedzsere, de az utóbbiba szeret bele. Mind az USA, mind a Szovjetunió mindent megtesz azért, hogy propagandacélokra használja fel a világbajnokság alakulását".

Az előadásról többet a produkció weboldalán vagy a Facebook-profilján tudhatsz meg.

Ha szeretnél 2 jegyet nyerni a Sakk szombat esti (augusztus 7.) előadására, csak az alábbi videón az üveges tekintettel bámuló Pierce Brosnant körüléneklő hölgyet kell felismerned. Aki egyébként a végefelé elég durván kiereszti a hangját, jobb mint az eredeti.
 


***

A megfejtés természetesen Meryl Streep, akiről bónuszként itt található egy érdekes összeállítás. A nyertesek Varga Fanni és Szilágyi Zoltán.

Gratulálunk nekik, a játékot pedig köszönjük a többieknek is!

A nevét e-mailben küldd el nekünk (szinhazblog@gmail.com), ha esetleg kommentelni is kedved támad, plz a megfejtést NE írd oda. Az e-mailben a válaszon kívül tüntess fel egy nick vagy igazi nevet, amin a nyertesek listáján szerepelni szeretnél. Az e-mailt augusztus 5-én éjfélig küldd el. A jegyeket köszönjük a Szabadtéri Színpadnak.

süti beállítások módosítása