Menj színházba! - Sakk (musical)

Minden idők legnagyobb slágergyárától, az ABBA agytrösztjétől (Ulvaeus-Anderson) nemrég már láttunk egy feelinges, de kihasználatlan lehetőségekkel teli musicalfilmet és most Pesten is támadnak skandinávia legjelentősebb kulturális exportőrei. Az általuk jegyzett Sakk című előadás nyáron már látható volt szabadtéren, most októberben pedig két előadás megy le a Magyar Színházban. Az egyikre nyerhetsz jegyet.


A Wikipédia szerint "a történet a hidegháború légkörében, a sakkvilágbajnokságon kibontakozó szerelmi háromszög története, mely az amerikai és az orosz sakkmester, valamint egy magyar  születésű nő között fonódik, aki ez előbbi menedzsere, de az utóbbiba szeret bele. Mind az USA, mind a Szovjetunió mindent megtesz azért, hogy propagandacélokra használja fel a világbajnokság alakulását".

Az előadásról többet a produkció weboldalán vagy a Facebook-profilján tudhatsz meg.

Ha szeretnél 2 jegyet nyerni a Sakk október 30-i előadására, mindössze egy számot kell tudnod: hány mező van a sakktáblán?

***

Az elképesztően nehéz kérdésre természetesen 64 a válasz, a nyertesek pedig Szekeres Márta és Köves Petra. A játékot mindenkinek köszönjük, gyertek legközelebb is!

A megoldást küldd el nekünk szinhazblog@gmail.com címre, az e-mailben a válaszon kívül tüntess fel egy nick vagy igazi nevet, amivel nyertesként feltüntethetünk. Az e-mailt október 13-án éjfélig küldd el.

süti beállítások módosítása