Interaktív Vámpírfilm

Azt érzed, hogy a főnököd szívja a véredet? Félholt vagy a fáradtságtól? Hiányzik a napfény? Nem bírja a gyomrod a fokhagymát? A fogorvos szerint csúsznak össze a fogaid? Jól esne valami harapnivaló?

MOMENTAN_logo

 

Ha igazán vérfagyasztó élményre vágysz, légy része a Momentán improvizált horrorisztikus vámpírfilmjének a november 7-i HáziMozin.

Vigyázz, már korán sötétedik!

A Momentán HáziMozi című előadásában a nézők társforgatókönyvírók és társrendezők. Választhatnak főhőst, kérhetnek fordulatokat; egy tulajdonsággal, tárggyal vagy új karakterrel megbolondíthatják a történetet. A HáziMozi a filmes műfajok jellegzetességeivel játszik. Bármilyen merész ötlet hangzik el a nézőtérről, a Momentán beleszövi az aznap esti történetbe, legyen a műfaj éppen horror, kosztümös film vagy road movie. Sosemvolt mozifilmek a színpadon - improvizálva.

Az előadás második felében az elkészült film „DVD extrái" elevenednek meg a színpadon. Extrák, vagyis rövid jeleneteket; játék a szereplőkkel, helyzetekkel, műfajokkal: casting és rendezői változat, trailer és sajtótájékoztató, cenzúrázott jelenetek és főcímdal - ahogy a kedves néző óhajtja.

-------

Interaktív Vámpírfilm
2010. november 7. 19h, IMPRÓ (Ó u. 4.)


IMPRO_kicsi


süti beállítások módosítása