Nyerj jegyet a West-Balkánba, vol 2

Ezúttal a Forte Társulat táncszínházát nézheted meg ingyen. címe a könnyen megjegyezhető: Így jár az, aki a távoli ismeretlen hangtól megijed. A sztori hátterét a szanszkrit meseirodalomból merítették, a zenét pedig Dresch Mihály és zenekara élőben húzza. "Az előadás nyelve a mozgás, a tánc, a vizualitás, a zene és a beszéd együttes használatával válik kerek egésszé, és célja, hogy az ősi tanmese gyűjteményt aktualizálja, mai kortárs színházi nyelvre fordítsa" - mondja a produkció ismertetője.

A társulatról korábban itt és itt írtunk; a látottak alapján most is látványos koreográfiára és szálkás testekre számíthatunk Horváth Csaba rendezésében.


Ha szeretnéd ingyen megnézni a szerdai vagy csütörtöki előadást, csak a hivatkozott szanszkrit mesegyűjtemény nevét kell tudnod (csendben, zárójelben: az előadásról itt találsz részletes információt).

***

A megoldás a Pancsatantra, amelyből itt olvashatsz egy részletet, ami akár még látványos koreográfiák táptalaja is lehet, itt pedig egy indológus születéséről olvashatsz. A nyertesek pedig Kónya A. és szjano, gratulálunk nekik. A játékot mindenkinek köszönjük, gyertek legközelebb is!

Természetesen 2 darab jegyet nyerhetsz valamelyik napra. A megoldást és a preferált napot (az előadások 8 órakor kezdődnek, helyszín: West-Balkán, Nyugati tér) küldd el nekünk a szinhazblog@gmail.com címre, az e-mailben a válaszon kívül jelölj meg egy nick vagy igazi nevet, amivel szerencsés nyertesként feltüntethetünk. A megfejtést kedd este tízig küldd el. A jegyeket köszönjük a West Balkánnak.

süti beállítások módosítása