Menj színházba! - Pintér Béla és Társulata

Ismét kisorsolunk néhány jegyet a Pintér Béla és Társulata egyik előadására. A csapat ismerői nyilván minden további nélkül kattannak a játékra, a többieknek pedig javasoljuk, hogy tegyék meg az első lépést az egyik legegyedibb karakterrel bíró társulat megismeréséhez.


Ezúttal a Szutyok című előadást nézheted meg partnereddel ingyen november 30-án, ehhez mindössze az alábbi képen látható, már betiltott politikai formáció nevét kell tudnod - ha pedig megnézed a Szutykot, azt is tudni fogod, hogy miért ez volt a (nem túl nehéz) kérdés.
 


Bár nem tökéletesen rímel a képre a választott médium, a belinkeljük az Új Szó cikkét, amiből tájékozódhatsz az előadásról.

***

A megfejtés természetesen a Magyar Gárda. A nyertesek pedig Varga Luca, Szemes Orsolya, montefiori és Szabó Levente, gratulálunk nekik. A játékot mindenkinek köszönjük, gyertek legközelebb is!

A megoldást küldd el nekünk a szinhazblog@gmail.com címre, a helyes válaszon kívül tüntess fel egy nick vagy igazi nevet, amin a nyertesek listáján szerepelni szeretnél. Az e-mailt csütörtök éjfélig küldd el.

Nem baj, ha későn fekvő vagy, a 110 perces előadás este tízkor kezdődik aznap, helyszín a műegyetemi Szkéné. Fotók, további infó
itt található.

süti beállítások módosítása