Színházat a fa alá!

Év vége van, premierözönök sokasága, ám a karácsonyi szezont megkülönböztetett figyelemmel kezelik a legtöbb színházban. A színház.hu szerkesztősége ajándéktippekkel és programajánlókkal szeretné megkönnyíteni a döntést.

 

Ajándék-tippek

Ha a Vígszínház előadásaira legalább két bérletet vásárol, egy gyönyörű jegyzetfüzettel ajándékozzák meg Önt. A VÍGnotesz meglepetéseket, színházi csemegéket is tartalmaz. Azoknak pedig, akik kevésbé szeretik a kötöttségeket, remek karácsonyi ajándék a VÍGutalvány, mely bármely előadásukra beváltható! A bértelekért járó VÍGnoteszt a színház szervezési osztályán vehetik át, az utalványokat pedig a Víg és a Pesti jegypénztárában vásárolhatják meg.

 

vigszinhaz

 

A Centrál Színházban létrehoztak egy utalványozási rendszert. Így a nézők előre, ajándékba is vehetnek szeretteiknek színházjegyet, korábban nem meghatározott előadásra és időpontra vonatkozóan. Az utalvány a közönségszervezésen illetve a jegypénztárban váltható ki, és 1.000 forintos címletenként kapható.
További részletekről telefonon érdeklődhetnek: (1) 301-2068

 

central

 

A Radnóti Színház is kínál Radnóti-ajándékutalványt, mely 1000 Ft-os címletekben vásárolható és a kiállítástól számított egy éven belül beváltható színházjegyre.

A Bárka Színház december 21-ig minden nap 9-19 óráig színházjegyekkel és különböző karácsonyi ajándékcsomag-ötletekkel vár mindenkit Budán, az Allee bevásárlóközpontban. Érdemes elllátogatni, mert számos ajánlat csak ezen a helyszínen érvényes:

- három Párka jegy mellé a negyediket a Nagyinak vagy a Nagypapinak ingyen adják
- Piaf jegyek Panyi Zsuzsi üvegékszerszettel
- az első húsz gyerekbérlet-vásárló papája-mamája Odeon kupont kap, ami két jegyet ér, és január 31-ig váltható be az Odeon Llyod moziban
- Haydn-színházjegyek Haydn-bögrékkel... ameddig a készlet tart.
Bárka Színház jegypénztár (1082 Bp., Üllői u. 82.) tel.: 303-6505 Bárka Kikötő Szervezés és Jegyiroda (1097 Bp., Ráday u. 37.) tel.: 483-1325


barka_karacsony


A Trafóban idén is hirdettek karácsonyi bérletakciót, amely 2010. január 10-éig érvényes. A 3-5-7 alkalmas bérleteiket 6000-8000 és 10 000 Ft-os kedvezményes áron vásárolhatják meg online és a jegypénztárban is. Azok, akik előadásaikra online vásárolnak jegyet, 15 % webes kedvezményt kapnak.

 

Trafo_logo.lead

 

A Tünet Együttes is előrukkolt egy karácsonyi akcióval, hogy szeretteik se maradjanak tünetmentesek. Aki december 1-22 között legalább 2 jegyet vásárol, ajándékba kap egy Árnyékfilm DVD-t. Ha pedig legalább 4 db jegyet vásárol, vendégük lesz a februári Karc című előadásaink egyikére is. Jegyrendelés: jegy@tunetegyuttes.hu

 

tunet_egyuttes

 

A Nemzeti Táncszínház karácsonyi ajándékbérlet akciót hirdetett. A bérlet, az alábbi három előadást tartalmazza:

Győri Balett: Queen - balett
Magyar Állami Népi Együttes: Álomidő
Bozsik Yvette Társulat: Sztravinszkij-est
Az előadások helyszíne a Művészetek Palotája - Fesztivál Színház, a bérlet ára 11.000 Ft.

 

Nemzeti-Tancszinhaz

 

A Játékszín a Magyar Oktatási Intézettel közösen megjelentetett brossúrát kínál és a Last Minute jegyekre fókuszál. A ticket az „egyet fizet kettőt kap" elvre épül és az előadást megelőző 3 nappal lehet beváltani. Az ajánlat december 31-ig érvényes.

A Szegedi Szabadtéri Játékok menedzsmentje kétfajta, öt- és tízezer forintos vásárlási utalványt kínál a 2011-es produkciókra. (Az ember tragédiája, a Valahol Európában, A víg özvegy, Carmen) Az utalvánnyal a határozatlan ajándékozók is biztosra mehetnek, hiszen az szabadon felhasználható azokra az előadásokra, amit az ajándékozott látni szeretne a nyári fesztiválon.


szegedi_szabadteri


Idén 5580 forinttól kínálnak bérletet, így egy utalvánnyal akár 2 előadásra szóló belépőjegyet is ajándékozhatnak. További információ >>>

 

A Kolibri Színház arra buzdítja a látogatóit, hogy lepjék meg szeretteiket egy életre szóló élménnyel, azaz ajándékozzanak az egyik előadásukra szóló színházjegyet karácsonyra. A jegyek személyesen, vagy az interneten keresztül is vásárolhatók. Érdeklődését és foglalását a 311-0870-es vagy a 312-0622-es telefonszámon várják.

 

kolibri

 

Hogy megkönnyítsék az ajándékozási gondokat, a Maladype Színház több konstrukciót is ajánl.

A Maladype-Bázis Szabadbérlet, mely május 30-ig szabadon beváltható, 3 Bázisos előadásra jogosít. Nem névre szól, szabadon átruházható, ajándékozható és 20% kedvezményt tartalmaz a teljes jegyárhoz képest. Ára: 4800 Ft.


maladype_logo

A Maladype-Bázis Ajándékutalványok 500/1000/2000 Ft-os címletekben kaphatóak és május 30-ig szabadon beválthatóak a Bázisos előadásokra.
Bérletet vagy ajándékutalványt vásárlókat szeretettel várják december 30-án a Maladype Bázison tartandó Évzáró Bulira! Email: maladype@maladype.hu

A Magyar Színház ünnepi ajánlatában a második jegyet 50%-os kedvezménnyel válthatják meg. Az ajánlat november 22 és december 23 között vehető igénybe. Legyen szó idei bemutatóról, évek óta sikerrel futó darabról vagy a fantasztikus Sweet Charity-ről, az öröm nem maradhat el - ígérik a szervezők.

 

image002

 

A Békés Megyei Jókai Színház rugalmas bérleteivel három előadást tekinthet meg, kedvezményes áron, és jó helyekről.

A most vásárolható felnőtt bérletekkel még választhatnak a Hetvenkedő és a Színházkomédia című színpadi játékok közül kedvükre valót, januárban már várja nézőiket a Stuart Mária című nagyszabású történelmi dráma - a főszerepben Dobó Katával és Kovács Edittel - valamint bérlettel biztosított a hely a Porondszínház nézőterén is, ahol a La Mancha lovagja című musicalt mutatják be májusban.


jokai


Szombathelyen a Weöres Sándor Színház előadásaira szóló ajándékutalvány értékét a vásárló határozhatja meg. Címletek: 500 Ft, 1.000 Ft és 2.000 Ft. Beváltható: a vásárlástól számított 12 hónapig. Kapható a Weöres Sándor Színház jegyirodájában tel.: 94/318-738 b 94/318-738 email: jegy@wssz.hu.

 

 

wssz

 

 

Programajánló

A Bárka Színházban Karácsony másnapján, december 26. vasárnap18:00 órakor kezdődik Szabó Borbála - Dinyés Dániel: Párkák c. meseoperája Göttinger Pál előadásában. JEGYRENDELÉS>>>

 

seress_zoltan_szorcsik_kriszta_foto_garamvari_gabor

 

A Spinóza az új év előtti kikapcsolódáshoz szívesen ajánlja az év végi vidámságait:

December 28-án Rómeóné és Júlia ura - Komédia a költői hősökkel 30 évvel a házasságuk után című előadást Tóth József Nagyváradi Erzsébet Réti Barnabás szereplésével. A darabot spinozásította és rendezte Czeizel Gábor.


spinoza

December 29-én Hej Salamon Béla! címmel láthatjuk a népszerű nevettetőről szóló előadás Székhelyi József előadásában.
December 30-án szubjektív, zenés városnézésre invitál Bächer Iván Újlipócia címmel.

 

salamonb

 

A Vígszínház a Varázsfuvola c. előadást kínálja december 25-én 19:00 és 26-án 11:00 órakor. Marton László első operarendezése igazi színházi eseménynek ígérkezik, mert két patinás intézmény, a 113 éves Vígszínház és a 125 éves Operaház közösen vállalkozik arra, hogy bemutassa Mozart remekművét.

 

vig_varazs

 

Igazi téli, ünnepváró előadásnak ígérkezik a Magyar Színház Andersen, avagy a mesék meséje c. előadás, mely kicsiknek és nagyoknak egyaránt feledhetetlen élményt nyújt.
A könyvlapokról jól ismert figurákkal találkozhatnak a H.C. Andersen történetei nyomán született zenés játékban. December 5-én és 17-én du. 3-kor, valamint december 18-án fél 11-kor és du. 3-kor.

 

magyarszinhaz_andersen

 

Végezetül egy intenzív téli tánckurzust ajálanak a Mozdulatművészeti Stúdióban az Orkesztika Alapítvány szervezésében. A két ünnep között, bejgli lemozgató vidám táncórákkal várnak minden érdeklődőt.

2010. december 27, 28, 29 és 30-án minden délelőtt 10.00-12.00 óráig Kocsis Andrea klasszikus balett alapokat, 12.00-14.00 óráig Hargitay Ákos BODYPARKOUR(a) címmel tart kurzust.

 

Jegyrendelés: www.szinhaz.jegy.hu


süti beállítások módosítása