Nyílt levél Kollégáimhoz

Nemrég ért véget Müller Péter „Búcsúelőadás”-ának próbája, amely Fehérbohóc, a szellem embere szavaival fejeződött be: „Ne azt mondd, amit illik, hanem ami fáj.”

Nyílt levél Kollégáimhoz Tovább

Nyílt levél Kollégáimhoz!

Nemrég ért véget Müller Péter „Búcsúelőadás” ának próbája, amely Fehérbohóc, a szellem embere szavaival fejeződött be: „Ne azt mond, amit illik, hanem ami fáj.”

Nyílt levél Kollégáimhoz! Tovább

Shakespeare mozgásban

William Shakespeare két közismert darabjának mozgásszínházi feldolgozázával vendégszerepel Nagyváradon a sepsiszentgyörgyi M-Studio, a Háromszék Táncegyüttes mozgásszínházi műhelye. Május 8-án és 9-én 19 órától a Hamlet, 13-án és 14-én szintén 19-től a Romeo&Julia kerül műsorra a nagyváradi…

Shakespeare mozgásban Tovább

Premierek képekben

Tekintse meg legújabb galériáinkat a foto.szinhaz.hu-n, az utóbbi egy héten debütált előadásokról.

Premierek képekben Tovább

Madách musicalpályázat

    MADÁCH - MUSICALPÁLYÁZAT - 2010 A 2. forduló továbbjutói 1. Andorka Péter: A Rózsalány 2. Bella Máté - Karafiáth Orsolya: Macskadémon 3. Boros György László: A Macskakirály 4. Bódy Magdi: Szex, Szinglik, Angyalok 5. Faltay Csaba - Gebora György: Szellemkép 6. Főri Anna -Kiss Judit Ágnes: A fabáb…

Madách musicalpályázat Tovább

Rákmesék

A magát színházi kollektívaként meghatározó holland Hotel Modern régi ismerős Magyarországon. A dokumentumot és a fikciót, a tragikus realitást és az illúziók világát mesterien elegyítő társulat formanyelve a film és a képzőművészet határvidékeit érinti.

Rákmesék Tovább
süti beállítások módosítása