Újra, új helyen!

Hosszú idő után ismét Minden Rossz Varietére készül a Táp Színház. Január 14-én pénteken 20.00(!) órakor a SZIKRA cool-tour-house színháztermében látható a legfrissebb, legsokkolóbb, legrosszabb Varieté. Jegyfoglalás ajánlott.

 

TP_LOGO_2010

 

„Nem másokon gúnyolódnak. Önmagukat teszik (virtuózan) nevetségessé. Vállalják komolykodásuk, előadói fontoskodásuk kínosságát. Megmutatják, mennyi alanyi nekifohászkodást igényel a rossz színház. Milyen mélyről fakad a tehetségtelenség és az alkalmatlanok szerepvállalása. Bölcseleti alapon hülyülnek. Elvből tiszteletlenek. Rendes, fölkészült anarchisták." - Molnár Gál Péter, kritikus

 

mrv_foto

 

 

TÁP Minden Rossz Varieté
SOKKOLÓ lesz!!!

Fellépnek többek között:

Paizs Miki
Vécsi Tibi
Fekete Ádám
Ezüsthigany
Sónyi Mariann
Tabeira Iván
Gera Marina
Gergely Tika
Orbók Áron
Szőke Gergő
Sütő András
Bánki Gergő
Dombi Kati
Czutor Zoli
Andrássy Máté
Kiss Dia

Szilágyi Kata
Herczeg Tamás
Molnár Péter
Janklovics Peti

Ruszina Szabolcs
Horányi András
Farkas Kati
Gádor Zsófi

Rendező: Vajdai Vilmos

Jegyfoglalás ajánlott: 20-249-1962; tapszinhaz@gmail.com

Helyszín:
SZIKRA cool•tour•house
1066 Budapest, Teréz krt. 62.
Telefon: (+36) 1 911 0911

 

"A TÁP Színház társulatát a rossz színház iránti szenvedélyes elkötelezettség tartja össze. Túl sok jó színház van a világon. Túl sok jó színész, túl sok jó rendező. Túl sok jó darab, túl sok jó előadás. Ki nem unja már a remek világítást, díszletet, jelmezeket? Kit nem altatnak el a zseniális kísérőzenék? A rossz színház ritka kincs, egyre ritkább. Meg kell becsülnünk ezt a kincset. Ápolnunk, TÁPlálnunk kell a rossz színház ősi hagyományát, meg kell őriznünk a következő generációk számára."

A TÁP Színház 2005 novemberében indította el a TÁP VARIETÉ, Színház és Performance elnevezésű előadássorozatát Minden Rossz Varieté címmel. Az előadások a méltatlanul elfeledett századfordulós varieték világát idézik. A 25-30 ismert vagy kevésbé ismert színészt felvonultató varieté állandó telt házak előtt kelti életre (a legkülönbözőbb helyszíneken) a méltatlanul elfeledett műfajt, amelyben egyszerre jelenik meg a magas művészet és az alternatív kultúra.

forrás: TÁP Színház

süti beállítások módosítása