Scherer Péter és a Momentán

Január 23-án este 9-kor együtt játszik Scherer Péter és a Momentán Társulat. "Tuti, hogy mire belejövök, pont vége lesz... De azért gyertek!" Pepe

SchererPeter_RogvEst_web

 

Az interaktív improvizációs előadásairól ismert társulat RögvEst Plusz sorozatában „bevállalós" színészeket hív meg közös játékra. A vendég ezúttal Scherer Péter, aki színházi és filmes körülmények között is számtalan alkalommal bizonyította már, hogy élvezettel és könnyedén improvizál. A közönséggel való közvetlen, interaktív viszonyt legutóbb a számos díjat nyert Klamm háborúja című osztályterem-színházi előadásban próbálhatta ki; itt a kamaszok egyszerre nézői és néma szereplői a játéknak.

"Tuti, hogy mire belejövök, pont vége lesz... De azért gyertek!"
Pepe

A RögvEst, a Momentán Társulat 2003 óta sikerrel játszott előadása 100% improvizáció. Nincs megírt szöveg, nincsenek előre kidolgozott poénok, nincsenek beépített nézők. Minden jelenet a közönség előtt, a nézők ötletei alapján születik.

Ahogy ajánlójukban írják:

„Elég, ha mondasz egy műfajt, egy helyszínt vagy egy foglalkozást, és máris a színpadon látod viszont.

Rövid, pörgős jelenetek, tele fordulatokkal és váratlan megoldásokkal. Egyetlen este alatt járhatsz lakótelepi fürdőszobában és illegális kaszinóban, találkozhatsz irigy kalózokkal és zaklatott HR menedzserekkel, elleshetsz intim hálószobatitkokat és mesteri meggymagozó technikákat, sőt főhősévé válhatsz egy romantikus, improvizált dalnak is.

Megszólalni nem kötelező. De érdemes."

---

RögvEst Plusz: Scherer Péter és a Momentán
Helyszín: IMPRÓ - kreatív töltőállomás | 1066 Bp., Ó utca 4.
JEGYVÁSÁRLÁS >>>

 

süti beállítások módosítása