LIBRI.hu: Ingyenes személyes átvétel a Pick Pack Pontokon (x)

 

A Libri Online webáruházban leadott rendeléseink során eddig is választhattunk, hogy futárral szeretnénk megkapni könyveinket, vagy élünk az ingyenes átvétel lehetőségével valamelyik Libri üzletben. A tavalyi évtől azonban egy harmadik lehetőséggel is bővült a Libri Online kiszállításainak köre. Ma már, a Libri bolthálózatával együtt, több mint 250 ponton vehetjük át a csomagokat ingyenesen.

A Pick Pack Pontok Inmedio és Relay hírlapüzletek, amelyek közlekedési csomópontoknál (MÁV és Volán társaságok), illetve bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétáló-, és főutcáin találhatóak.

Miért érdemes ezt választani?

Akkor érdemes a Pick Pack pontot választani, ha a közelünkben nem található Libri könyvesbolt, és nem kívánunk a futárra sem várni. A csomagok a Pick Pack Pontok nyitvatartási idejében akár a hét minden napján – átlagosan 08.00 – 20.00 óra között - átvehetőek. Ez az átvételi lehetőség egyesíti magában a személyes átvétel kényelmét és a futárszolgálat gyorsaságát, ráadásul idén 2011. január 31 és április 1 között a Libri ügyfeleinek díjmentesen igénybe vehető a szolgáltatás.

Hogyan tudok így rendelni?

A www.libri.hu honlapján a megrendelés leadásakor az üzletlistából egyszerűen kiválasztható a vevőhöz legközelebb eső Pick Pack Pont. A küldemény, a Libri által küldött visszaigazoló e-mailben szereplő rendelés azonosító szám megadásával vehető át.

Pick Pack csomagátvételi pontok jelenlegi listája: http://www.libri.hu/cikk/pick-pack-csomagatveteli-pontok

süti beállítások módosítása