Menj színházba! - Bozsik Yvette Társulat

Jó szokásunkhoz híven ismét sorsolunk: ezúttal a Bozsik Yvette Társulat szuper, Lány kertben című előadására nyerhettek néhány belépőt. Az előadást anno megnéztük, és nekem nagyon működött a rendezőnő brutálisan őszinte és kreatív önéletrajzi munkája - a Szabó Győzővel és a katonás csapattal megtámogatott darabról itt olvashatsz véleményt, itt pedig a színlapot nézheted meg.

Ahhoz, hogy a Katona Kamrájában partnereddel ingyen megnézhesd a Lány, kertben március 3-i előadását, mindössze annak a színésznőnek a nevét kell tudnod, aki a Bozsik Yvette által rendezett centrál színházas Cabaret főszerepét játssza.

***

A helyes válasz természetesen Marozsán Erika, köszönjük a rengeteg helyes választ, amit beküldtetek. A szerencsés nyertesek pedig Bánát Ági és Oláh Gyöngyi lettek, gratulálunk nekik!

A nevet e-mailben küldd el nekünk (szinhazblog@gmail.com), ha esetleg kommentelni is kedved támad, plz a megfejtést NE írd oda. Az e-mailben a válaszon kívül tüntess fel egy nick vagy igazi nevet, amivel nyertesként szerepelni szeretnél. Az e-mailt március 1-én éjfélig küldd el. A 2x2 jegyet köszönjük a társulatnak.

süti beállítások módosítása