A másik alak

A Művészeti Egyetem első éves magiszteri színész szakos hallgatói vasárnap este mutatják be Burák Ádám A másik alak című előadását a szerző rendezésében. 

A darab a nagyváradi Posticum Egyesület nemzetközi drámaíró pályázatán első díjat nyert 2010-ben, a felkérésükre Nagyváradon február 6-án színre vitt előadást tűzi műsorra most a Művészeti Egyetem.

 

_MG_8059_copy

 

 

A történet szerint a mélyen vallásos művész, András közel egy éven keresztül próbálja megformázni a készülő festményéről hiányzó másik alakot, miközben barátja, Tamás albérletük számlái közt elmerülve, kis, öveket árusító boltjának bevételéből igyekszik eltartani mindkettőjüket. A kép lassan készül, a hétköznapok gondjai pedig egyre szaporodnak, míg az együttélés egyre feszültebbé váló légkörében el nem hangzik a kétségbeesett felkiáltás: „Túl nagy a te hited!". András és Tamás szembekerülésében mérettetik meg a barátság, a művészet, az elfogadás, a hit szerepe a XXI. századi mindennapok anyagias küzdelmei között.

 

 

_MG_8186_copy

 

 

Az előadás szereplői: Puskás László, Bende Sándor, Albert Orsolya elsőéves színész szakos mesteri hallgatók, továbbá B. Fülöp Erzsébet az egyetem tanára, valamint Horváth Gyula-Antal másodéves színész szakos magiszteris hallgató. Az előadás rendezője Burák Ádám, elsőéves rendező szakos hallgató, díszlet- és jelmeztervező Hotykai Evelyn elsőéves látványtervező szakos diák.

 

 

_MG_7797_copy

 


-------

A másik alak
Bemutató
:  2011. március 6., este fél nyolc |  Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem, 30-as terem
A további előadások időpontjai:  2011. március 9. szerda és 18. péntek, 19:00 óra.

A tér specifikus befogadóképességére való tekintettel a nézőket arra kérik, hogy jegyigénylésüket minél hamarabb jelezzék. Az előadás időtartama 68 perc, szünet nélkül. A jegyek ára 5 lei.

Jegyek elővételben a Stúdió Színház jegypénztárában minden kedden és csütörtökön 12-14 óra között, valamint megvásárolhatók előadás előtt 1 órával , illetve foglalhatók a 265-260362 telefonszámon vagy a studio.jegyek@yahoo.com email címen.
Az előadás a nagyváradi Posticum Egyesület és a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem támogatásával jött létre.

 

Fotó: Burák Szilvia

Forrás: Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem

süti beállítások módosítása