Egy perces ölelés a Vígben

 

A Down Világnaphoz kapcsolódva rendezik meg az Egyperces gyermekölelés című eseményt vasárnap a budapesti Vígszínházban.

A rendezvényen fellép többek között Halász Judit és Szalóki Ági, a Vígszínház művészei, a Baltazár Színház és a Baross Imre Artistaképző Szakközépiskola növendékei. A programokat a Szlovák Down-szindróma Társaság és az ArtEst műsora, Lego-sarok, játszóház, kézműves foglalkozások és rajzverseny is színesíti, a gyerekek együtt festhetnek Wahorn András, Tóth József és efZámbó István festőművészekkel.
vig
A programkavalkád célja bebizonyítani, hogy megvalósítható a sérült és egészséges gyermekek integrációja, felhívni a figyelmet arra, hogy minden gyermeknek szüksége van a szeretetre és az ölelésre. A szervezők arra kérik a résztvevő felnőtteket, hogy egy percen keresztül öleljenek meg egy gyermeket - akár saját gyermeket, akár másét - ezáltal is támogatva a Down Egyesület célját és a gyermekek integrációját. Az "ölelésen" vasárnap 14.30-kor vehetnek részt az érdeklődők a Ditrói Mór utcában, a Vígszínház mellett.

süti beállítások módosítása