Nincs pályázó a Tűzraktérre

Nem érkezett pályázat a tulajdonos Terézvárosi Önkormányzat által a Tűzraktér épületére kiírt ingatlanhasznosítási felhívásra, a kerület mégis az ingatlan kiürítését várja a kulturális központ üzemeltetőitől.

tuzrakter

"Kedden kaptunk a Terézvárosi Vagyonkezelőségtől egy személyesen, kézben kihozott felszólító levelet, amely szerint április 1-jén reggel 10 órakor át kell adnunk a Hegedű utca 3. alatti ingatlant, kiürített állapotban" - közölte Simor Ágnes, a Tűzraktér művészeti vezetője. Várhatóan ellenkeresetet adnak be a felszólításra. Mint kifejtette, a pályázat eredménytelenül zárult, az ingatlan iránt nincs érdeklődő, ezért úgy érzik, a kiürítésére vonatkozó felszólítás immár nem a korábban hangoztatott üzleti indokokkal történik.

 

 

Simor Ágnes emlékeztetett arra, hogy az önkormányzat saját csütörtöki képviselő-testületi ülését sem várta meg, pedig az éppen a kulturális központ ügyét fogja áttekinteni.
A művészeti vezető elmondása szerint Hassay Zsófia VI. kerületi polgármesterrel már szerda délután leülnek tárgyalni; ettől a megbeszéléstől az álláspontok tisztázását várják.

süti beállítások módosítása