Vár rátok Hello Wood!

Színész, operatőr és rendező hallgatók jelentkezését várja a Hello Wood fesztivál, amelyet július 6.-ától 13.-áig rendeznek Kapolcson.

Olyan már filmes vagy színházi tapasztalattal rendelkező résztvevőket keresnek, akik szeretnék magukat kipróbálni egy szokatlan és kötött forgatási szituációban, egy intenzív és kihívással teli csapatmunkában. “Ha szeretnéd kipróbálni magad az egyetem falain kívül is a valós feladat és a közös munka élményének megismerésén keresztül. Ha szeretnéd megtudni hogyan tudsz együtt gondolkodni és csapatban dolgozni egy szokatlan helyzetben, inspiratív és ingergazdag környezetben más egyetemek hallgatóival” – írják a szervezők felhívásukban.

 

A filmes workshop keretében, négy fős stáboknak -színész, operatőr, rendező, csoportvezető- ki kell találniuk egy karaktert, akit bele kell helyezniük a falu valós, mindennapi életébe. Köréje épül majd egy 5 perces fikciós rövidfilm, amelyben a falu lakói megjelenhetnek, mint amatőr szereplők. A cél, hogy a valós élet és a fikció találkozzon egymással.

 

A film workshopra on-line lehet jelentkezni.
A vegyes hallgatói csapatok kialakítására a pályázat elbírálása után kerül sor.

A leadás határideje 2011. május 20.

info: http://hellowood.eu

kapcsolat: hellowood@momeline.hu

süti beállítások módosítása