Logópályázat a Karinthy Színházban

A Karinthy Színház szeptemberben kezdi 30. évadát, aminek alkalmából elérkezett az idő, hogy új logóval köszöntse nézőit. Ezért Karinthy Márton pályázatot hirdetett, amelyre kezdők és haladók munkáit is várják.

 

A Karinthy Színház szeptemberben kezdi meg harmincadik évadát. A következő néhány hónap az erre az idényre való felkészülés jegyében telik majd. Ennek a megújulásnak az egyik legfontosabb állomása, hogy a színház logót vált. Szeretnék, ha a közönség megújult arculattal találkozna szeptemberben, ezért úgy döntött a színház, hogy búcsút int az eddig megszokott emblémának, és színesebb, karakteresebb jelképet keres.
Június közepéig (15-ig) várják a jelentkezők egy vagy több pályamunkáját, bárkiét, akinek van elképzelése arról, hogyan tudnák egyetlen logóban bemutatni mindazt, amit a 30 éves színház jelképez: a szórakoztatást, a kulturális sokszínűséget, valamint a korosztályok közti különbségek áthidalását.
A beérkezett pályamunkák közül a színház igazgatója, Karinthy Márton, Ridzi Gábor produkciós vezető és Major Attila színpadmester, a színház fotósa alkotta zsűri fogja kiválasztani a győztes logót. Döntésükben azonban segítségül hívják a Facebook oldaluk látogatóit is, akik a feltöltött képeket „tetszésükkel” értékelhetik.
Ennek megfelelően a logó-tervezeteket a beküldő megnevezése nélkül (előszűrést követően) az oldalon közzéteszik, a győztest pedig június 30-ig kihirdetik.
A pályázatokat a karinthy.szinhaz@gmail.com címre várják.
Határidő: június 15.
Díjazás:
I. díj: 30 000 forint
II. díj: Egy HADIK bérlet
III. díj: Kettő jegy egy szabadon választott előadásra

 

süti beállítások módosítása