Süti és ízelítő a kecskeméti Katonában

Színésznők kínálják saját készítésű süteményeiket a kecskeméti Katona József Színház Évadtitkok címmel megrendezett rendezvényén, május 28-án. A nézők a következő évad műsorából is ízelítőt kapnak az ingyenes programon.

Jövő hét szombaton 10 és 14 óra között összesen öt csoportban várják a közönséget a társulat tagjai. Az idei program több ponton is eltér a hagyományostól. A megszokott kulisszajárás helyett ezúttal négy nagysikerű darabból láthatnak részleteket a nézők. Egy-egy dal hangzik el az idei évad legnagyobb közönségsikert aratott zenés darabjaiból, A nyomorultakból és a Popeyeből, valamint a következő évad két sikervárományos előadásából, Agatha Chiristie Egérfogójából és régen várt nagyoperettből, A víg özvegyből.

 

popeye2Popeye - Trokán Nóra és GangXta Zolee

Többek között Trokán Nórát, Egyházi Gézát, Magyar Évát láthatják, hallhatják a színpadon. A részletek között a színház művészeti vezetője, Réczei Tamás mesél az idei szezon érdekességeiről, illetve elárul olyan színházi titkokat, amelyek már a következő évad előadásaihoz hozhatják meg a kedvet. A résztvevők a nézőtérről abba is bepillanthatnak, milyen profi munkát igényel A nyomorultak rendkívül bonyolult díszletének mozgatása a színfalak mögött. A mintegy háromnegyedórás program a nézőtéri büfében folytatódik, ahol a nézőknak édes csábításban lesz részük, hiszen színésznők kínálják saját készítésű süteményeiket. A rendezvény jó alkalmat kínál a társulat tagjaival való ismerkedésre, beszélgetésre.

 

Az 50 fős csoportok óránként indulnak 10 órától 14 óráig. A részvétel ingyenes, azonban mielőbb érdemes regisztrálni a színház portáján személyesen, vagy az 501-170-es telefonon, hiszen a csoportok gyorsan betelnek.

süti beállítások módosítása