A legjobb Krétakör-videók

Elég egy nem is annyira mélyfúrás, és kiváló klipek kerülnek elő a kult-társulat múltjából. Minden további nélkül egy bestof a Krétakör legjobb, neten elérhető pillanataiból - a válogatás nyilván szubjektív, de egészítheted.

3. A Krétakör-zenekar Wicked game-je az ideges Péterfy Borival kötelező anyag. Bár az alábbi felvétel minősége sajnos elég gyatra, érdemes végignézni.



2. Brutálisan nagyot ütött anno a Hazámhazám, és a szerencsére megjelenő DVD-ről kering egy-két felvétel a videómegosztókon. Ilyen Rába "Viktor" Roland pajzsra emelése is.



Érdemes persze egy pillantást vetni a törzsi focira is, meg persze beszerezni a DVD-t, és az extrák között bepillantani a krétakörösök alkotófolyamatába.


1. Nem lehet nem a Feketeország valamelyik klipjét kihozni első helyre - a DVD-nek nagyon jót tett, hogy nem sima előadásfelvételről van szó, hanem külön erre a célra, több kameraállásból, közeliekkel is rögzítették. És bár a 7 perc tömény káromkodás sem egyszerű, a lista tetejére kerüljön Gyabronka atya tökéletes és vérfagyasztó karikatúrája.

süti beállítások módosítása