Gyermeknapi kalandtúra a komáromi Jókai Színházban

Gazdag gyermeknapi programmal várja a gyermekeket és szüleiket a Komáromi Jókai Színház június 1-én, szerdán 13.00 órától. Az érdeklődők megtekinthetik a színházat arról az oldaláról, melyről csak nagyon kevesen ismerik. Lesz mesekirakó, kézműves foglalkozás, bábsimogató és titkos küldetés a Vasmacska Stúdiószínpadon. Kulisszajárás vár kicsiket és nagyokat, ahol beleshetnek a színházi titkokba!

Ss_a_srkny-1

A csoportok a nyitástól számított fél óránként indulnak egészen 16.00 óráig. A színház osztályok jelentkezését is várja, őket arra kérik, hogy előzetesen telefonon jelentkezzenek be a szervezési osztályon. A nap megkoronázásaként a Süsü, a sárkány című zenés-bábos mesejátékot láthatja a közönség Pille Tamás m.v. rendezésében.

Ss_a_srkny-2

 

A híres egyfejű ismét eljön a gyermekek és szüleik közé! A nap végén a Komáromi Jókai Színház Így láttuk mi című rajzpályázatának kiértékelése és az ünnepélyes díjátadás következik. A kézműves és játékos foglalkozásokat az őrsújfalui ÉS?! Színház drámapedagógia tanárai vezetik.

 

Ss_a_srkny-3

 

Forrás: Komáromi Jókai Színház

Fotó: Dömötör Ede

süti beállítások módosítása