Legyen mindig fixa-ideád!

Nem tudja a megoldást a jelen válsághelyzetére? Mi tudjuk. Nem tudja, mit kezdjen az életével? Mi tudjuk. Nem tudja, mi legyen a családjával? Mi tudjuk. Nem tudja, mit tegyen a lelki épülése érdekében? Mi tudjuk. Most, itt, csak Nektek és Önöknek, itt van a FIXA-IDEA FELEKEZET.

fif_foto

A FELEKEZET, amely a Te ideád, a Te metafizikád, a Te léted és a Te ígéreted! Legyen mindig fixa-ideád! Lépj be közénk Te is – lépj be a FIXA IDEA FELEKEZETbe!

A 2008-as (FIXA-IDEA, 2008) és a 2009-es (FIXA-IDEA PÁRT, 2009) évekhez hasonlóan, a Természetes Vészek Kollektíva 2010 nyarán is szeretné megszólítani az utca emberét. A 2008-as évben, előtérbe állítva a reklámok és tömegtermékek elbutító hatását, a TVK olyan energiaitalt kísérletezett ki, amely minden helyzetre megoldást hozott. 2009-ben a TVK a politikai csatározások színterét szemelte ki. Olyan pártot „alapított" tehát – a FIXA IDEA PÁRTot (FIP) –, amely minden krízishelyzetre, legyen az politikai, gazdasági, társadalmi vagy (főképpen) kulturális, tudott megoldást.

Most a TVK a reklámok és a politika be nem váltott ígéretei után valóban olyan felekezetet hoz létre, amely képes a tökéletes metafizikai élményhez juttatni azokat, akik elfogadják és teljesítik a felekezethez való tartozás feltételeit.

Nemcsak hogy földöntúli létezést tud javasolni, hanem az egyetlen, a legjobb és legtökéletesebb megoldást tudja. A közönség a felekezet találkozójára kap meghívót, ahol is dialógus formájában zajlanak az események. A felekezet vezetőjének (Katona László ex Krétakör) a rövid bemutatkozása után, a felekezet rövid- és hosszú távú terveinek és kozmológiájának ismertetésére kerül sor. E tervek bázisát a hazai történelmi és nem történelmi egyházak vezetőinek és képviselőinek nyilatkozatait adják. Ezután szabad kérdezés következik, amelynek során a párt vezetője mindig annak a véleményével ért egyet, annak a nézetét képviseli egészen szélsőséges, sarkított formában, aki éppen megszólalt.

Így az egymásnak ellentmondó nézetek ütköztetése által a TVK előadásának célja az, hogy a közönség lassan rádöbbenjen: az adott kérdést, helyzetet, problémát senki más, csakis a néző képes megoldani.

 

TERMÉSZETES VÉSZEK KOLLEKTÍVA: FIF

A TE FELEKEZETED! a PÉCSI ORSZÁGOS SZÍNHÁZI TALÁLKOZÓn

2011. június 14. kedd 17.30 óra, 19.00 óra, Kossuth tér
A „FIXA-IDEA FELEKEZET" alkotói:

ÁRVAI GYÖRGY, IMRE ZOLTÁN, KATONA LÁSZLÓ, KULCSÁR VIKTÓRIA, LENZ TÜNDE, SCHEIN GÁBOR, SZIRTES ATTILA, SZŰCS EDIT 

süti beállítások módosítása