Vágyak, izgalmak, bőrnadrágok

Elindulunk a szerelem szavára, mint Emmanuelle. A Momentán HáziMozi című előadásában a nézők társforgatókönyvírók és társrendezők. Eldönthetik, mivel izgatják a fantáziájukat.

MNT_HM_Erotikus_filmUnatkozó, alulöltözött háziasszony kávéval kínálja a begerjedt vízvezetékszerelőt. Szűz huszonéves fiúcska franciaórára megy a mindenevő, vadmacska tanárnőhöz. A csereüdülésre egy szőke bombázó érkezik a szégyenlős vendéglátóhoz. Egy kis tiroli faluban a rakott szoknyás Marischka leesik a létráról, és Hans, ki alulról tartotta a létrát, vele marad ápolni. Ismerős szaftos alaphelyzetek? Legyen az bajor kergetőzés, Bravo-magazinba illő szex-szerelem-gyengédség, netán egy madame visszaemlékezései, Te döntöd el, hogy mivel izgassuk a fantáziádat.

 

A Momentán HáziMozi című előadásában a nézők társforgatókönyvírók és társrendezők. Választhatnak főhőst, kérhetnek fordulatokat; egy tulajdonsággal, tárggyal vagy új karakterrel megbolondíthatják a történetet. A HáziMozi a filmes műfajok jellegzetességeivel játszik. Bármilyen merész ötlet hangzik el a nézőtérről, a Momentán beleszövi az aznap esti történetbe, legyen a műfaj éppen horror, kosztümös film vagy road movie. Sosemvolt mozifilmek a színpadon – improvizálva.

 

Az előadás második felében az elkészült film „DVD extrái" elevenednek meg a színpadon. Extrák, vagyis rövid jeleneteket; játék a szereplőkkel, helyzetekkel, műfajokkal: casting és rendezői változat, trailer és sajtótájékoztató, cenzúrázott jelenetek és főcímdal – ahogy a kedves néző óhajtja.

 

-------

 

Momentán HáziMozi: EROTIKUS FILM

vágyak, izgalmak, bőrnadrágok

2011. június 28. 19h, IMPRÓ (Ó u. 4.)

További információ: www.momentantarsulat.hu

süti beállítások módosítása