Friss, ropogós Lili bárónő

Június 24-én, pénteken a Városmajori Szabadtéri Színpadon Gergely Róbert friss, fiatalos rendezésében mutatják be Huszka Jenő legismertebb operettjét, a Lili bárőnőt.

A félreértésekkel és romantikával teli történetben adott egy kastély, egy távozóban lévő, eladósodott gróf, akit inasnak hisznek, és az új tulajdonos, egy festékkereskedő, elbűvölő, lázadó leányával. Régi szerelmek bukkannak fel, és újak köttetnek, végül a bonyodalmak után egymásra találnak a szerelmesek. Közben olyan slágerek hangoznak el, mint a Cigaretta-keringő, Tündérkirálynő légy a párom, Gyere csókolj meg, Egy férfi képe...

 

lili01 Jelenet a Lili bárónőből (Fotó: Puskel Zsolt)

 

Gergely Róbert lendületes rendezésében az Operaház ifjú tehetségei játsszák a főszerepet. Herczenik Anna „friss, ropogós" Lili bárőnőt alakít, Boncsér Gergely Illésházy szerepében debütál meggyőzően. További szerepekben többek között Vörös Edit, Dósa Mátyás és Csonka Zsuzsanna látható.

Győződjön meg Ön is a Városmajori Szabadtéri Színpad egyedülálló varázsáról. Válogasson kedvére a sokszínű programból, foglalja le helyét már most! Egész nyáron fedett nézőtérrel várjuk!

 

A Budapesti Nyári Fesztivál több mint színház: Élmény!

Jegyek országosan kaphatók az ismert jegyirodákban.

Jegyvásárlás kezelési költség nélkül online: szabadter.jegy.hu vagy személyesen a Szabad Tér Jegyirodában (Nagymező u. 68.)

Rendelés telefonon: 06 1 / 37 55 922

 

További információ, szereposztások és friss hírek: www.szabadter.hu

süti beállítások módosítása