Menj színházba! - Zsámbék

A Zsámbéki Színházi Bázis felkeresése nyaranta mindig kötelező program: ha valaki nem a megszokott, a körúti villamos oldalán full méretben hirdetett nyári színházakra vágyik, itt érdekes  programokat találhat. Ráadásul olyan környezetben - lásd: egykori rakétabázis -, ami ad egy egzotikus érzetet a színházlátogatásnak.


A bázis most hétvégi programjában szerepel a Meggyalázás című előadás, amelynek  írója Botho Strauß, s a szervezők szerint „kegyetlen és őszinte színdarab az erőszakról és békéről, az egyik leghíresebb kortárs német drámaírótól, először magyarországi színpadon”.  Az előadásban hemzsegnek az egykori krétakörösök (alább épp Terhes Sándor abuzálja Tóth Orsit); további infót pedig itt tudhatsz meg.
 

 


Ha partnereddel együtt szeretnéd megnézni a vasárnapi előadást, mindössze az alábbi kérdésre kell tudnod a választ:

Mi a címe annak a Strauß-darabnak, ami az elmúlt évadokban ment a Nemzeti Színházban?

A megfejtés A park című darab volt, a szerencsés nyertesek pedig Fekete Ági és Dudás Krisztián. Köszönjük minden beküldőnek a játékot!

***

A megfejtést e-mailben küldd el nekünk (szinhazblog@gmail.com), ebben tüntess fel egy nick vagy igazi nevet, amivel nyertesként szerepelni szeretnél. Az e-mailt péntek délig küldd el. Előadás: június 26., vasárnap, este fél 9. A zsámbéki színházról további információ pedig itt.

süti beállítások módosítása