Táncos kedvűeket keresnek a Toyboyzba

"Ha már elmúltál 18 éves és van kedved részt venni egy táncos Varieté Show-ban a 2011-es Sziget Fesztiválon három észbontóan tündöklő Dívával egy hatalmas cirkuszi sátor színpadán, akkor jelentkezz!" - szól a Toyboyz Varieté Show felhívása. Falusi Mariann, Siménfalvy Ágota és Kapócs Zsóka mellé keres táncosokat Neil Fisher és Vági Bence rendező-koreográfus páros.

"Keressünk azokat a jó alkatú, férfiakat, 18 – 35 év között, akinek van kedvük részesévé válni egy őrült varietének. Előnyt élveznek, azok az urak, akik tudnak táncolni, énekelni, esetleg valamilyen hangszeren játszani, és vagy birtokukban van egy mutatvány, izgalmas produkció, amely különlegessé teheti a Szigetre készülő színpadi produkciót. Természetesen az előbb felsoroltak, nem kötelező érvényűek, bárki, aki bátorságot érez magában, jelentkezhet nálunk" - írják a produkció szervezői.

 

A meghallgatásra kérik, hogy olyan produkcióval érkezzenek a jelentkezők, amely nem hosszabb 1 percnél.  "Viselj könnyű és laza öltözéket, mert táncolni fogunk! Kérjük, írj egy pár sort magadról és küldjél egy portrét, valamint egy egész alakos fotót. Jelentkezés emailen, a budapestartcenter@gmail.com címen" - teszik hozzá a szervezők.

 

 

Helyszín: Sziget Fesztivál 2011, Augusztus 11

Meghallgatás: Július 14- reggel 10 óra

Próba időszak: Július 18 – Augusztus 11

 

 

 

 

süti beállítások módosítása