Zenés-táncos hétvége a Városmajorban

20-as évek Amerikáját idéző dramatikus tánc-show, Kálmán Imre legnépszerűbb operettjének bemutatója és A régi nyár című zenés-sanzonos előadás Nagy-Kálózy Eszterrel - ez július első hétvégi ajánlata a Városmajori Szabadtéri Színpadon, ami 3x3x30-as akciót is ajánl.

Gengszterek és örömlányok, szerelmi ügyletek és leszámolások - Maffia Swing 1920. címmel, június 30-án látványos táncos időutazásra kerül sor a Városmajori Szabadtéri Színpadon. Salik Gyula és Salik Zoltán koreográfiáját  a Pilisi Kolibri STE előadásában láthatják az érdeklődők. A történet szerint matrózok érkeznek a városba, ahol kizsebelik őket a helyi mulató csábos hölgyei. A megszerzett összeget a kisváros maffiafőnökéhez viszik, ám az egyik hölgy, Kate megtetszik Donnak, a maffiafőnöknek, amit nem néz jó szemmel a maffiózó barátnője, Donna…

 

MaffiaSwing1920_002


Július 2-án Kálmán Imre egyik legismertebb operettjében, A cigányprímásban újra színpadon a Szolnoki Tibor és Zsadon Andrea alkotta operett-páros. Szolnoki Tibor ezúttal Rácz Palit, a híres cigányprímást, Zsadon Andrea pedig Irinyi grófnét alakítja A cigányprímásban, amelyet a népszerű házaspár társulatával, az Operettvilág Együttessel mutat be a Városmajori Szabadtéri Színpadon. A történet Lőrincfalván játszódik, Rácz Pali házában és Estragon gróf párizsi palotájában, az 1900-as években.


reginyarnagy

Majorfalvi Bálint és Nagy-Kálózy Eszter


A Színházi Szemle vendégeként július 3-án Lajtai Lajos - Békeffi István: A régi nyár című zenés előadásával a komáromi Jókai Színház mutatkozik be a Városmajorban, Nagy-Kálózy Eszter vendégszereplésével, ami egy régi szerelem történetét meséli el, sanzonokkal és énekszámokkal gazdagítva. Az előadás rendezője Méhes László, további szereplői között a Színház- és Filmművészeti Egyetemen tavalyelőtt végzett Majorfalvi Bálint és Tar Renáta is látható.

 

 

A három előadás bármelyikére június 28. és 30. között 30 %-os kedvezménnyel válthatnak jegyet, azaz  3 előadás, 3 nap, 30% kedvezmény!

 

Jegyek országosan kaphatók az ismert jegyirodákban.

Jegyvásárlás kezelési költség nélkül online: szabadter.jegy.hu vagy személyesen a Szabad Tér Jegyirodában (Nagymező u. 68.)
Rendelés telefonon: 06 1 / 37 55 922

 

További információ, szereposztások és friss hírek: www.szabadter.hu

 

/Hogyan találja meg a Városmajori Szabadtéri Színpadot?

A Moszkva tértől 5-10 perc séta: a Csaba utca jobb oldalán kell menni, a virágbolt után jobbra indul az Árkay Aladár gyalogos sétány (nem az Ignotus utca), mely egyenesen a Városmajori Szabadtéri Színpadhoz vezet.

Busszal 39-es, 128-as és 129-es buszokkal a Csaba utcai megállótól 3 perces séta a park felé. A színház a Városmajori Jézus Szíve katolikus Plébániatemplom mögött található a parkban.

Autóval megközelíthető: Moszkva tér felől a Csaba utcán jobbra kell befordulni a Maros utcára, innen pedig még egyszer jobbra a Szamos utcára. Megállni a Maros utcán lehet, illetve a színház előtti parkolóban, amíg van hely.

süti beállítások módosítása