Még lehet szavazni a legjobb Karinthy-logóra!

A napokban zárult a 30. ünnepi évadára készülő Karinthy Színház logópályázata, melyre közel 400 pályamunka érkezett. Jelenleg a közönségszavazás zajlik, melynek keretében a színház Facebook oldalán, valamint a Hadik kávéházban és a Szatyor bárban adhatják le voksaikat az érdeklődők. Összeállításunkban néhány érdekesebb pályamunkát közlünk ízelítőként. Szavazzanak a legjobb logóra!

127k_2

 

Miközben Csurka István Eredeti helyszín című darabjával megkezdődtek a következő évad olvasópróbái a Karinthy Színházban, lezárult a logópályázat, melyre közel 400 pályamunka érkezett, vagyis közel 400 irányba indulhat el a várva várt 30. évad.

 

70k

Pályáztak lelkes amatőrök, és profi grafikusok is, hogy logójukkal új arculatot adjanak Buda népszerű magánszínházának.

83k

 

A pályamunkák megtekinthetők a színház blogján (www.karinthy90.blog.hu), és Facebook oldalán (www.facebook.com/karinthy.szinhaz), ahol mindenki szavazhat a számára legkedvesebb logó-tervre.

 

222k

 

Előzsűrizést követően a legjobb 45 pályázat június 30-ig megtekinthető a Karinthy család egykori törzshelyén, a Hadik Kávéházban (1111 Budapest, Bartók Béla út 36.), valamint a mellette található Szatyor bárban is.

251

 

Szavazzanak a legjobb logóra!

 

bajuszos

 

A Karinthy Színház logó-pályázatának eredményhirdetése

Időpont: 2011. június 30. 15 óra
Helyszín: Hadik Kávéház (1111 Budapest, Bartók Béla út 36.)

A beküldött pályamunkák megtekinthetők a színház blogján (www.karinthy90blog.hu), valalmint a Facebookon (www.facebook.com/karinthy.szinhaz), ahol június 30-ig szavazni is lehet a művekre.

 

Forrás: Karinthy Színház

süti beállítások módosítása