1001 ok, amiért látni szeretnék a Szegedi Szabadtéri előadásait

A Szegedi Szabadtéri Játékok idén nyereményjátékot hirdetett, melynek lényege, írjanak frappánst választ a játékban résztvevők, miért szerenék megnézni az ominózus előadást. Szerkesztőségünk válogatott a válaszokból: "Nagyon rendetlen vagyok", "állandóan szétdobálom az autókat, dínókat a pici lakásunkban, ezért anyukám már nem engedi, hogy játsszak a szobámban..., ezért gondoltam, hogy Szegeden, ahol vannak szabadtéri játékok..., szóval, kell az a 2 jegy!"

Meg tudja indokolni, miért akar jegyet nyerni a Szabadtérire?

 

level

"Nekem ez még kötelező volt magyar irodalomból, és ha hiszitek, ha nem a kedvencem lett. Láttam már, de minden vágyam, hogy ezt az előadást megnézhessem!"

 

"Szeretném megnézni a darabot, ezt legszívesebben a szegedi szabadtéri színpadon nézném meg! Köszönöm aki segít engem ebben!"

 

"A Dóm tér csodálatos, nekem is volt szerencsém fellépni ott az Elisabeth című alőadáson, mint kaszkadőr. Felejthetetlen időket töltöttünk ott. Feléleszteném ezeket az emlékeket, ha a szerencse is úgy akarja."

 

"Alapmű a magyar és egyetemes irodalomban, és mindig aktuális a témája".

 

"A film is és a könyv is nagyon tetszett eddig, de ezt még nem láttam, úgyhogy most ez van soron".

 

"Lehet még jelentkezni jegykezelőnek vagy hasonló munkára?"

 

"Olvastam, láttam tévében és nagyon szeretném látni élőben is! Kérek mindenkit segítsetek, hogy sikerüljön!"

 

"Régi vágyam lenne a Dóm előtt látni a Tragédiát, szép élmény lehetne!"

 

"Nagyon szeretném megnézni ezt az előadást! Még soha nem volt rá lehetőségem."

 

"Nagy rajongója vagyok a Szegedi Szabadtéri Játékoknak. Már 14 évesen pohármosóként lestem az előadásokat, majd felnőttként statisztáltam, később a kórusban énekeltem 5 zeneműben. Korábban már láttam a "klasszikus" rendezésű Ember tragédiáját, Bánsági Ildikó és Hegedűs D. Géza voltak a főszereplők amikor élőben a főpróbát láttam /nem most volt!/."

 

"Cserhalmi György, Alföldi Róbert is szerepel az idei előadásokban, nagyon kedvelem mindkettőjüket. Kíváncsi lennék ma hogy hatna rám a Tragédia."

 

"Sajnos, Alföldi Róbert nem szerepel ebben az előadásban, attól kedvelem, j ó, és érdekes Lucifer volt az új Nemzetiben!"

 

"Három éve adta az Úr,

Elmehettem Szegedre,

S káprázatos előadás

Vetülhetett szememre.

 

Bizet Carmen darabja,

operáknak gyöngyszeme,

Minden művelt hölgyeménynek

bizonyára tetszene."

 

"Mert elvihetném anyukámat születésnapom alkalmából a kedvenc előadására!"

 

Forrás: Szegedi Szabadtéri Játékok FB

süti beállítások módosítása