Made in Hungária - Színházi estek Velencén

A Magyarock Dalszínháza előadásában a népszerű Hungária együttes történetét feldolgozó Made in Hungária című musical bemutatásával kezdődik meg szombaton Velencén az augusztus közepéig tartószínházi esték rendezvénysorozat.

made

A Velencei-tó parti építési munkálatok miatt az előadásokat nem a szokott helyen, a kastélypark szabadtéri színpadán, hanem a velencei északi strandon, fedett rendezvénysátorban tartják - közölte Máté G. Péter, a programok szervezője.

A szombati nyitány után a második előadás egy héttel később, július 30-án lesz: a Bánfalvy Stúdió előadásában a Figaró házassága című vígjátékot láthatja a publikum. Augusztus 6-án a Trója című vígoperát viszi színre a Sziget Színház, augusztus 13-án pedig a Fogi Színház előadásában a Négy férfi gatyában című zenés vígjátékon szórakozhat a közönség.

velence
Velencén tizennégy évvel ezelőtt rendeztek először előadást a Kastélypark Színpadon. Az akkor két estére szóló operett- és musicalválogatásból álló műsor azóta kibővült, és mintegy évtizede már komplett előadások, darabok kerülnek színre a színházi esték keretében. Eddig ötvennyolc előadást tartottak, többféle műfajban.

süti beállítások módosítása