Közkívánatra dupláz a Csárdáskirálynő

A Szarvasi Vízi Színházban kerül bemutatásra augusztus 6-án a Csárdáskirálynő Fodor Zsókával Cecília szerepében, azonban a bemutató előadásra már most minden jegy elkelt. A szervezők ezért úgy döntöttek, hogy még egy előadást tartanak, augusztus 7-én 20 óra 30 perctől.

 

csardashoz

Mint arról nemrégiben már hírt adtunk, a Szarvasi Vízi Színházban bemutatásra kerülő Csárdáskirálynő című operett bemutatójára az előadás előtt három héttel a nagy érdeklődésre való tekintettel már minden jegy elkelt. Mivel azonban a közönség továbbra is komoly érdeklődést mutatott az előadás iránt, a szervezők úgy döntöttek, azokat sem hagyják cserben, akiknek nem jutott belépő a nemrég átadott Vízi Színház előadására: a Csárdáskirálynő tehát duplázik, az eredeti időpont mellett augusztus 7-én még egyszer bemutatják.

 


A Seregi Zoltán által rendezett Csárdáskirálynő már korábban is zajos sikert aratott a Békés Megyei Jókai Színház klasszikus évadának nyitódarabjaként Békéscsabán, ezt követően pedig Nagyszalontán mutatták be. A főbb szerepekben Fodor Zsókát és Straub Dezsőt láthatja a közönség.

 


süti beállítások módosítása