Sziklarajz.hu

A sziklarajz.hu a ’Szarvasokká vált fiak’ kolindának, az azonos című Szabados György szerzeménynek és a szerző által kijelölt útnak a folytatása, továbbgondolása. 

szikla1

„Az új semmi más, mint visszatérés a kezdetekhez. Mert visszatérni nem a Múlthoz kell, ahhoz nem szabad és nem is lehet. Az eredet, a kezdetek beavatása, közvetlensége és teljes, az erők szétválatlan egységes köre, az, ami terem, és ami teremt.” (Szabados György)

 

SZIKLARAJZ.HU 

szereposztas

Az előadás ehhez a Kezdethez való termékeny és megújuló visszatéréshez teremt alkalmat. A szarvasvadászat témája a legelső művészek alkotásait, a barlangrajzokat idézi. Elődjeinket, mestereinket tanulmányozva, a társulat megpróbál saját választ adni arra a kérdésre, mely mitologikus tartalmával évtizedeken át foglalkoztatta és foglalkoztatja jelenleg is a művészeket, zeneszerzőket, rendezőket egyaránt: Mit jelent ma a szarvassá válás? Az előadással egy időben a témát feldolgozó képzőművészeti kiállítás készül.

szikla2

ELŐADÁSIDŐPONTOK: augusztus 6., 7., 21:00

Jegyek válthatók a Zsámbéki Mûvelõdési Ház és Tourinform Irodában
Zsámbék, Etyeki u. 2. Tel: 06-23/342-318 és a helyszínen.

zsambek@tourinform.hu és a info@zsambekinfo.hu

szikla4

A programokról felvilágosítás kérhető a Zsámbéki Művelődési Házban.
Tel.: 23-342-318 és 
zsambek@tourinform.hu és a info@zsambekinfo.hu
e-mail címeken
A rendezvények elõtt fél órával SZÍNHÁZI BUSZJÁRAT indul a Zsámbéki Mûvelõdési Ház elõl 
( Etyeki utca 2. )a Színházi Bázisra, majd az elõadások után a Színházi Bázisról indul vissza Budapestre Perbálon és Pátyon át.


süti beállítások módosítása