Ez Operett! - lemezbemutató koncert

Peller Károly immár 13 éve tagja a Budapesti Operettszínháznak, a színház vezető táncos-komikusa, így mára ő lett Magyarország egyik legismertebb operett színésze. Ezt hűen tükrözi az is, hogy komoly rajongótábora van. Augusztus 27-én Pécsett, az Ez Operett! 2 - Kettecskén című lemezének bemutatóján sztárvendégekre, nagyzenekaros kíséretre, amolyan klasszikus közönségvonzó műsorra számíthatnak a nézők.

A pécsi Kodály Központban Peller Károly olyan ünnepelt operett csillagokkal lép majd színpadra, mint Oszvald Marika, Kalocsai Zsuzsa, valamint Fischl Mónika és Kékkovács Mara. Az előadás fényét az Operettszínház tánckara emeli.

A látványos lemezbemutató gálán az Ez Operett! 2 - Kettecskén CD-n hallható szinte minden dal felcsendül, persze, sok más ismert operett-sláger mellett, a primadonnák és szubrettek előadásában.

 

pellerkaroly

Az operett ma is virágzik, a Budapesti Operettszínháznak és színészeinek köszönhetően erősödik, napról napra újabb és újabb nézőket hódit meg magának, ez az igazán hungaricumnak számító műfaj.

A lemezbemutató koncerten olyan sikeres táncos-komikus, szubrett dalok emelik az est fényét, mint az Én teveled oly vígan élek..., a Gyerünk, tubicám..., a Ringó vállú csengeri violám, de Peller Károly ezúttal is kalandozik a bonviván-szerepkörbe: a Nem történt semmi..., A nő szívét ki ismeri?, s az Ajk az ajkon... is felcsendül, csakúgy, mint néhány nóta Budapestről: Van a Bajza utca sarkán... , Hétre ma várom a Nemzetinél..., Legyen a Horváth kertben, Budám... vagy a Jöjjön ki Óbudára...

 

Ez Operett! 2 - Kettecskén

 

A 2009-ben megjelent Ez Operett! album első CD-je volt a művésznek, amely több alkalommal is előkelő helyen szerepelt a MAHASZ toplistáján. Ennek a nagy sikereket elért lemeznek méltó folytatásaként érkezett meg az Ez Operett! 2 - Kettecskén kiadása.

Az előző korongon Peller Károly 7 kiváló kolleganőjével - Oszvald Marika, Kalocsai Zsuzsa, Fischl Mónika, Szendy Szilvi, Kékkovács Mara, Bódi Barbara és Peller Anna - énekelt duetteket.

 

peller03

Az új lemezre is - az első albumhoz hasonlóan – a legnépszerűbb operett slágerek kerültek fel. Ezúttal a közreműködők sora kibővült egy igazi operett ikonnal, Lehoczky Zsuzsával, két csodálatos hangú primadonnával, Geszthy Veronikával és Lukács Anitával, valamint 3 tehetséges fiatal kolleganővel, Bordás Barbarával, Vörös Edittel és Ágoston Katival. A táncos-komikus ezúttal sem csak a saját szerepköréből énekel , az új anyagon is hallhatóak bonviván számok a művész előadásában. Augusztus 27-én Pécsett az operett és Peller Károly a Kodály Központba költözik, a zenés műfajt kedvelő nézőknek garantált szórakozást ígérve. A kellemes, könnyed hangvételű nyárbúcsúztató előadást nem érdemes kihagyni!

 

 

Peller Károly és a Pannon Filharmonikusok lemezbemutató Gálaestje

Jegyárak: 3.500,-Ft/3.000,-Ft/2.000,-Ft

Jegyek kaphatók Pécsen a Kodály Központ jegypénztárában ( tel.: 72-500-300, email: jegyfoglalas@pfz.hu ),

valamint a Ticket Expressz jegyirodákban, vagy a www.jegymester.hu weboldalon!

süti beállítások módosítása