Újra Józsefvárosi Napokat szervez a Bárka Színház

Többek között Orczy Jazz Est, a gyerekeknek Halász Judit-koncert és kézműves foglalkozások is szerepelnek a Józsefvárosi Napok programján, amelyet szeptember 9. és 11. között rendez meg a Bárka Színház az Orczy parkban.

Szeptember második hétvégéjén a nyolcadik kerület egyik legszebb területén, az Orczy parkban várja a kikapcsolódni vágyókat a rendezvényt szervező Bárka Színház - közölte az intézmény.

Az esemény megnyitóján, pénteken a Fekete-Kovács Kvintett az RTQ Vonósnégyessel és Kolonits Klárával, valamint az Orczy Jazz Est Tátrai Tiborral és Török Ádámmal várja a közönséget.


Szombaton a Flamingó Cirkusz, Bartha Tóni Bábszínháza, az Ethnosound, Méhes Csaba és a Brass in the Five és a Józsefvárosi Zenekar lép fel. Este a Megasztárból ismert Tóth Verát, Tolvai Renátát, Kökény Attilát és Kállay-Saunders Andrást is láthatja a közönség.

A családi programok között vasárnap a MeseLadik a Bárka Színház színészeivel, Halász Judit Csiribiri című műsorával szórakoztatja a gyerekeket.
Szombaton és vasárnap egész napos programok, a Sziluett Műhely különleges társasjátékai, kézműves foglalkozások és a Józsefvárosi Múzeumok bemutatkozása várja az érdeklődőket. A Budapest Beyond Sightseeinggel - amely a város valódi arcát, lakóit bemutatva újszerű szocio-kulturális városnéző sétákat vezet - megismerhetik az érdeklődők a Józsefvárost.
Az ingyenes rendezvény programjait rossz idő esetén is megtartják - közölték a szervezők.

süti beállítások módosítása