Kitüntették a Vígszínház művészeit

Augusztus 20. alkalmából a Vígszínház társulatának két tagja nagy megtiszteltetésben részesült. Hullan Zsuzsa és Krisztiáni István kiemelkedő munkájukért a Magyar Köztársasági Arany Érdemkeresztet vehették át a Szépművészeti Múzeumban.

"Hullan Zsuzsa melegszívű, humorral, kreativitással és érzékenységgel teli alakításaival a Vígszínház társulatának sokoldalú tagja 1992 óta. Rendkívül nyitott, érdeklődő személyiségével, megbízhatóságával, pontos, árnyalt és értő játékával a közönség és szakma szeretetét is elnyerte. Minden műfajban, vígjátékokban, drámákban, zenés előadásokban is otthonosan mozog. Legfrissebb szerepében, a Rómeó és Júlia Lady Capuletjeként is nagy sikert aratott.
Zsuzsa, szívből gratulálunk a kitüntetéshez!" - közölte a színház.

aug20

Krisztiáni Istvánról így írtak: "1967 óta, rövid megszakítással dolgozik a Vígszínházban. Színpadi díszítőként kezdte, majd néhány év múlva színpadmesterré lépett elő és immár 21 éve, mint a Víg- és Pesti Színház főszcenikusa végzi munkáját rendkívüli tehetséggel, tudással, esztétikai érzékkel és ambícióval. Minden új bemutatónk az ő profizmusát dicséri. Nem egyszerűen kiváló, nemzetközileg is elismert szakember, hanem foglalkozásának művésze. A rendezők, tervezők, színészek imádnak vele dolgozni, s a színházunkba érkező külföldi vendégművészek is kiemelik hajszálpontos munkáját.
Pista bácsi, szívből gratulálunk!"

süti beállítások módosítása