Fekete-Fehér-Igen-Nem - Tánckommandó még egy napig

A szervezők felkérésére három, a hazai kortárstánc élet meghatározó társulata – Bloom!, HODWORKS, Tünet Együttes – készített közös produkciót, tematikailag és helyrajzilag is egy vezérfonalra felfűzve. A rendhagyó "sétaszínházi" előadás dramaturgja Ardai Petra, a holland Space társulat alapító tagja és rendezője.

A szervezők felkérésére három, a hazai kortárstánc élet meghatározó társulata – Bloom!, HODWORKS, Tünet Együttes – készít közös produkciót, tematikailag és helyrajzilag is egy vezérfonalra felfűzve. A rendhagyó "sétaszínházi" előadás dramaturgja Ardai Petra, a holland Space társulat alapító tagja és rendezője.

igennem

Az idei Tánckommandó a Városháza térről indul és kígyózik tova a város talán egyik legizgalmasabb negyedébe. A fekete-fehér-igen-nem című produkció arra vállalkozik, hogy más szemmel láttassa a városnak ezt a szegletét. A séta során a valóság új kontúrokat kap: megelevenednek a szegletek, testet kap a tér. A meglepetésekben és izgalmas akciókban bővelkedő színházi séta egyszerre olvad bele a hétköznapi élet forgatagába és bolygatja meg a megszokott mindennapos rutint. Az alkotók, a táncosok, a járókelők, maguk az utcák és a közönség is, akarva akaratlanul  résztvevője lesz  egy helyben megvalósuló fantáziavilágnak. A fekete-fehér-igen-nem című előadás egy szürreális, humoros és egyben elgondolkodtató élményre invitálja az érdeklődőket. Vegyen részt Ön is a játékban!  Újraélesített receptoraival pásztázza végig az ismerősnek vélt terepet és lépjen be a mesébe.

2

fekete-fehér-igen-nem

 

2011. augusztus 24., 25., 26. (szerda-csütörtök-péntek)

17:00 és 19:00

Találkozópont: V. ker. Budapest Városháza tér

További információ:  http://bodymoving.freeblog.hu/

1

a Madách tér felé...

3

A Guzsdu Udvar egyik termében..

4

A Madách térnél..

5

a Deák tér felé...

6

 a Madách tér felé...

7

a Dob utca felé..

8

a 49-es villamos vonalán..

9

egy néző, Nagy Mari

süti beállítások módosítása