Fegyelmit kezdeményeznek Stohl ügyében

A színész-műsorvezető ügyvédje bízik a felfüggesztettben, Pali bácsi jogi képviselője azonban fegyelmit indít a harmadik orvos szakértő ellen.

Szerdán szenzációként közölte több lap az információt, miszerint nem lehet igazolni, hogy a színész okozta az idős áldozat, Kaincz Pál maradandó sérülését – legalábbis ez áll a legújabb, immár harmadik orvos szakértői véleményben, amely a napokban került nyilvánosságra.

stohlandras

Az idős férfi ügyvédje, Mester Csaba szerint az új szakértői vélemény egy vicc. Úgy véli, valószínűtlen, hogy Pali bácsi véletlenül épp a baleset után kezdett sántítani. Ezért egy szakértői csoportot szeretne, akik végre eldöntik: van-e a baleset miatt maradandó sérülése az idős férfinak vagy nincs – számolt be a Tények.

„Remélem, hogy már nem maradandó fogyatékosságot okozó baleset okozása ittasan, hanem súlyos testi sértés okozó ittasan elkövetett közúti baleset okozásával vádolják majd ügyfelemet, ami enyhébb minősítés is, és nyilván sokkal enyhébb ennek a büntetési tétele" - nyilatkozta a Dr. Ruttner György, Stohl András ügyvédje a Reggeli csütörtöki adásában. Ruttner bízik benne, hogy másodfokon felfüggesztett szabadságvesztésre ítélik a műsorvezetőt.

 

Kapcsolódó anyagok:

Stohl-ügy: kész a sorsdöntő szakértői jelentés

Szakvéleményre vár Stohl - a szabadsága a tét

Stohl: lehajtom a fejemet

A Színház.hu interjúját Stohl Andrással itt olvashatják.

 

süti beállítások módosítása