Színházi piknikre várnak Veszprémben

 A tavalyi sikeres nyílt nap után a Veszprémi Petőfi Színház idén is közönségtalálkozóra, színházi piknikre várja a nézőket.

piknik1

Az ötven éves társulat szeptember 3-án, szombaton délután három órától változatos programot kínál: az érdeklődők kézműves foglalkozásokon, jelmezes fényképezkedésen, íjászaton vehetnek részt, makett díszleteket készíthetnek, színházbejáráson betekinthetnek a kulisszák mögé, megismerkedhetnek a színház világával, megkóstolhatják a színészek által készített ételeket - például Oberfrank Pál igazgató lecsóját is -, a művészek zenés műsorokkal kedveskednek, fellép Vastag Csaba, a népszerű énekes is.

piknik2

Érkezik a tordasi Szivárvány együttes, Petrik Péter és a Melody, ellátogat Veszprémbe a két népszerű fővárosi színészzenekar, a Cserna Antal vezette Harmadik figyelmeztetés és a Fesztbaum Béla nevével fémjelzett Könnyű Esti Sértés. Meglepetés produkcióval lépnek színpadra a Petőfi Színház dívái, a napot színházi utcabál zárja.

piknik3

A  Színházi piknik részletes programja:

15 órától a rendezvény alatt folyamatosan: íjászat, makettkészítés, jelmezes fotózkodás, jelmezkiállítás, filmvetítés, kézművesfogalkozások, színházbejárás

 

Koncertek:

15.30: Szivárvány együttes, Tordas

16.30: Bécsi Kamilla énekel

17.00: Melody BP

18.00: Harmadik figyelmeztetés

19.30: Las Divas De Vesprem - Színpadon a Veszprémi Petőfi Színház dívái

20.30: Könnyű Esti Sértés

21.30: Utcabál

süti beállítások módosítása