A Dizőz halála - Krimiszínház vacsorával

Szeretne Sherlok Holmes, Hercule Poirot, Colombo, vagy Kojak nyomdokaiba lépni? Szívesen felöltené egy nyomozó alakját? Keresse a nyomokat! Ne hagyja, hogy félrevezessék! Legyen részese egy zenés – krimiszínháznak, és töltsön egy felejthetetlen vacsorát bepillantva a kulisszák mögé, ahol talán a híres dizőzzel is találkozhat!

„Gyilkosság a vacsorán”

A „Gyilkosság a vacsorán” egy interaktív vacsora színház, ahol a vendégek asztalonként külön nyomozó csapatokat alkotnak, az idővel és egymással versenyeznek a rejtély megoldásában. Az egyes fogások között zajlanak a kihallgatások és a bűntény felgöngyölítése.

Csakúgy ahogy a “Meghívás egy gyilkos vacsorára” című híres filmben, a világ leghíresebb detektívjei nyomoznak együtt, a mi kriminkben Ön lesz a meghívott detektív, aki fényt deríthet a rejtélyre. Az este végén minden csapat megnevezi a tettest, az indítékot, és a gyilkos fegyvert.

gyilkossag

Borzongás

A borzongást, a zenét, a fekete humort, a társaságot, a revue világát és a finom ételeket egyaránt kedvelőknek ajánlják A dizőz halálát a szervezők. Állítják, korábbi vendégek az eddigitől eltérő, de legalább... annyira exkluzív előadásra számíthatnak. "Kicsit másképp, mint eddig, ezúttal mélyebbre ásunk a gyilkos lelkekben!

 Akik pedig most először látogatnak el, garantáltan kedvet kapnak, a „Gyilkosság a Vacsorán“ többi előadásához" - fogalmaznak az alkotók.

Színház és vacsora - egy jegy áráért!

A jegy ára 9500 Ft, mely tartalmazza az előadást és négyfogásos vacsorát, valamint a welcome drinket.

Az est, a szerző és rendező szavaival:
„Káró Király, a bűvész és illuzionista, Bébike, a az örökvidám szubretta és a háromtagú kis művészcsapatot vezető Bellamie, az igazgató - következő fellépésükhöz egy titokzatos és szépséges énekesnőt, egy Dizőzt hívnak, vendégként. A sanzonokban, kuplékban, éles nyelvű humorban és erotikában gazdag este korántsem veszélytelen a krimit kedvelő vacsora vendégeink számára… Nem mondhatunk többet, kérdésükre a címben olvasható a válasz: egyébként, jó étvágyat hozzá!” (Rot Ruber Moowie)

barnakszellBarnák LÁszló és Széll Attila

A DIZŐZ HALÁLA

Játsszák:

Káró Király: Széll Attila

Bellamie: Poroszlay Kristóf

Bébike: Tornyi Ildikó/Molnár Gyöngyi

És a Dizőz: Udjah Olzsál Lola

A zongoránál: Nyitrai László

Írta és rendezte: Rot Ruber Moowie

A részvétel regisztrációhoz kötött: http://www.gyilkossagavacsoran.hu/

Érkezés 30 perccel az előadás kezdete előtt, 18:30-tól Menta Terasz Étterem, Kávézó
Interaktív vacsoraszínház (4 fogásos menü+ előadás)

A dizőz halála szeptember 15-én és 23-án, 9500 Ft

Szeptember 15. A Dizőz halála - Menta Terasz
Szeptember 16. A Dizőz halála - Szabadság Étterem
Szeptember 23. A Dizőz halála - Menta Terasz
Szeptember 30. A Dizőz halála - Debrecen Barabás Étterem

További előadások:

Vérkötelékek szeptember 8-án Belépő: 8900.Ft

A kétely fátylai szeptember 9-én, 8900 Ft

Szeptember 23. A kétely fátylai - Szabadság Étterem

süti beállítások módosítása