A Memory-Interoperett társulata ismét színpadra lép

A Művészetek Palotájában a Kovács József operaénekes emlékére rendezett, a Duna televízió által világszerte sugárzott teltházas koncert után a Memory-Interoperett művészei ismét színpadra lépnek. Az Interoperett keretein belül már két évtizede összeszokott társulat olyan neves előadókkal büszkélkedhet, mint Arany Tamás, Berkes János, Boncsér Gergely, Buzás Viktor, Csutka István, Dániel Gábor, Egri József, Egyházi Géza, Fonyó Barbara, Hruby Edit, Kállay Bori, Keszler Éva, Ladinek Judit, Molnár Marica, Nagy Ibolya, Szász Kati, Szalai Csilla, Teremi Trixi, Várkonyi Szilvia, Tóth János, Vadász Zsolt és Xavier Rivadeneira.

A felsorolt művészek és a már szintén jól ismert Váci Szimfonikus Zenekar valamint a Buzás-Racskó Rita és Molnár Ferenc által koreografált tánckar Kovács József elvárásainak szellemében szeretnék Önöket szórakoztatni a továbbiakban is. Így immáron Memory-Interoperett néven, a szintén hosszú évek óta a pályán lévő Kovács Tündének, Kovács József testvérének szerkesztésében 2011. október 29-én, december 28-án és december 30-án illetve 2012. január 21-én láthatja koncertjeiket a nagyérdemű. Ezen alkalmakkor is népszerű opera és operett slágerek valamint olasz dalok csendülnek fel többek között olyan nagy nevek, mint Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Johann Strauss, Giuseppe Verdi vagy Eduardo di Capua szerzeményeiből.

Az előadásoknak a gyönyörűen felújított MOM Kulturális Központ és a csendes, ám könnyen megközelíthető kertvárosi övezetben található Erzsébetligeti Színház ad otthont, ahová minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk.

 

interoperett01

Kovács József

 

Az 1967-ben megrendezett Táncdalfesztiválon a „Jöjj vissza hozzám" c. dallal aratott viharos közönségsikert. Az elkövetkező két évben pedig a Fesztivál közönségdíjasa lett. Elvégezte a Színház- és Filmművészeti Főiskola operett-musical szakát, és ebben az időben már a Budapesti Operettszínházhoz került, ott debütált és felejthetetlen sikereket ért el. Majd külföldi szerződést kapott Grazba és Bécsbe, folyamatosan képezte magát és ott is kimagasló alakításokat nyújtott immár opera- és operett szerepekben egyaránt. 17 év után tért vissza Magyarországra és létrehozta az Interoperettet, amely világszínvonalú produkciókkal kápráztatta el a közönséget itthon és külföldön egyaránt. 2004-ben megalapította a Belvárosi Színházat, amely a továbbiakban helyszíne volt az Interoperett műsorainak. Élete végéig párhuzamosan igazgatta a Belvárosi Színházat és művészeti vezetője maradt az Interoperettnek. Halálával nem ért véget az általa felépített műfaji értékek folytatása, mert megalakult a Memory-Interoperett, amelynek küldetése az operett műfaj ápolása a művész úr által felépített és örökül hagyott színvonalon.

 

interoperett03Kovács József

Memory-Interoperett koncert

2011. október 29. 19 óra – MOM Kulturális Központ (1124 Budapest, Csörsz u. 18.)

2012. január 21. 19 óra – MOM Kulturális Központ (1124 Budapest, Csörsz u. 18.)

Operettkarácsony- A Memory-Interoperett ünnepi gálaestje

2011. december 28. 19 óra – MOM Kulturális Központ (1124 Budapest, Csörsz u. 18.)

2011. december 30. 19 óra – Erzsébetligeti Színház (1165 Budapest, Hunyadvár u. 43/.b)

 

Jegyértékesítés:

- www.jegy.hu

www.koncert.hu

- Minden ismert jegyirodában

- A MOM Kulturális Központban 2011. augusztus 1-től ( az itt tartandó előadásokra)

Információkérés és jegyfoglalás:

a memory@interoperett.com mail címen

 

Fotók, forrás: Memory-Interoperett társulata

süti beállítások módosítása