Önkéntes programot indít a Hevesi Sándor Színház

Ha rabul ejtett a színház világa és szeretnéd közelebbről is megismerni…Ha szívesen mozogsz emberek közt, társasági embernek érzed magad… Ha fiatalos lendületeddel szívesen segítenéd a színház munkáját… Ha havonta van legalább két szabad estéd…

„A színház nem földi színtér! A Színház menedék. Csodák világa. Lehetsz ott királynő, császár és szolga, bohóc és kurtizán. Veled ott minden megtörténhet. Meghalhatsz. Újjászülethetsz.

A színház: szerelem! Örökké tartó láz.” (Polgár Ernő)

 

LÉGY TE IS RÉSZESE A SZÍNHÁZ ÉLETÉNEK! JELENTKEZZ A HEVESI SÁNDOR SZÍNHÁZ MOST INDULÓ ÖNKÉNTES PROGRAMJÁBA!

 

A zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház 2011/2012-es évadában először tárja ki a

művészbejáró kapuit önkéntes segítők számára. Színház, irodalom, művészetek iránt érdeklődő, jó kommunikációs készséggel rendelkező fiatalok jelentkezését várjuk, akik szívesen áldoznak szabadidejükből havonta legalább két estét színházi önkéntes munkára a nézők fogadása és a szervezés területén (pl. nézők fogadása és helyre kísérése, jegyek kezelése, ruhatár, mozgáskorlátozottak segítése az épületen belüli közlekedésben).

 

Önkénteseink bepillanthatnak előadásainkba, a kulisszák mögé, közelebbről megismerhetik a színház társulatát és munkatársait. Egy nyitott, a kultúra és művészet iránt elkötelezett, vidám közösség részévé válnak, és eközben fejleszthetik készségeiket, bővíthetik ismereteiket.

 

Első önkéntes felkészítésünket 2011. szeptember 30-án 14 óra 30 perckor tartjuk a színház próbatermében.

 

Jelentkezni 2011. szeptember 28-áig lehet a szervezes@szinhaz.zalaszam.hu e-mail címen, vagy a 92/598400; 20/3295670 telefonszámokon.

süti beállítások módosítása