6-8 fős cellába vonul Stohl - megvan a pontos időpont

Október 5-én kell megjelennie Stohl Andrásnak a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetben – értesült a Bors. Még nem tudni, hol fog ülni, bármelyik börtönbe küldhetik az országban.

Bár kérhetett volna 3 hónapos halasztását, a színész nem élt ezzel a lehetőséggel. Korábban elmondta, minél előbb szeretné megkezdeni rabságát, mert úgy véli, a szeretteinek is így lesz a legkönnyebb, és szeretné, ha jövő tavasszal már újra a Nemzeti Színházban játszhatna.

Öt hónappal a bevonulás után, tehát február végén-március elején helyezhetik feltételesen szabadlábra Stohlt. Ha a rákövetkező öt hónapban bármilyen bűncselekményt követne el, akkor a maradék öt hónapot is le kellene ülnie.

stohlandrasStohl András

A színész a börtönben hetente egyszer fürödhet, havonta egyszer látogathatja a családja és elvben nem kaphat eltávozást a börtönből. Ha szabadul, utána még hosszú ideig büntetett előéletűnek számít, hacsak a bíróság nem mentesíti.

stohl2

Úgy tudni, Stohlt 6-8 fős cellában helyezik majd el. Ugyanúgy egyenruhát hord majd, mint rabtársai, és alakzatban kell közlekednie vezényszavakra. A börtönben lehet dolgozni is, főleg fizikai munkára lehet jelentkezni. Ezért az elítélt pénzt is kap, amit a börtön boltjában költhet el.

 

Kapcsolódó anyag:

Stohl készül a börtönbüntetésre

Stohl készül a börtönbüntetésre

Stohl András már nem vállal nyilvános szereplést és a drogprevenciós előadásainak szervezését is leállította: készül a legalább 5 hónapos börtönbüntetésére. Bodrogi szerint a hírnév az, ami különlegessé ...»

süti beállítások módosítása