Nyílt nappal ünnepelnek-30 éves a nyíregyházi társulat

Idén októberben kerek évfordulót ünnepel a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház, ugyanis 30 éve annak, hogy 1981-ben megalakult a színház önálló társulata. Ebből az alkalomból október 15-én, szombaton egy színes programokkal teli Nyílt napra várják a nagyérdeműt. Ezúttal nemcsak a nézőtéren fogadják a színházrajongókat, az érdeklődők a teátrum egyébként rejtett zugaiba is beleshetnek.

evad_30_pecset

 

A színészek által vezetette Kulisszajárás során a nézők megismerkedhetnek azokkal a raktárakkal, amelyek a díszleteket, kellékeket és jelmezeket rejtik, a színpad és a világítás titkaival, a színházi fodrászok műhelyével, sőt, még az Igazgatói Irodába is bekukkanthatnak. A programokon lehet majd a Társulat tagjaival villámrandizni, jelmezben közös fotót készíteni, a kedvencekkel társasjátékozni, lesz plakátdedikálás, bábkészítés és még azokat a süteményeket és ételeket is megkóstolhatják, amelyeket a színészek készítettek.

Tehát lesz itt minden, ami csak szem-szájnak, szívnek-léleknek, észnek-kedvnek ingere. A bátrabbak részt vehetnek a „Próbáld ki magad 30 percben!” programon, mely egy különleges, játékos fél óra: „A színész felkészül – avagy kreatív képesség-karbantartás”.

 

          

Kokainfutár

 

A nyílt nap alkalmából a 15 órakor kezdődő Szegény Dzsoni és Árnika című családi előadásra és a 19 órakor kezdődő Kokainfutár című előadásra 30 százalék kedvezménnyel vásárolhatók jegyek.

(A Kulisszajárás és a Próbáld ki magad 30 percben! programokra a korlátozott létszám miatt előzetes bejelentkezés szükséges (10.30-tól félóránként kezdődnek), ezért kérünk minden kedves látogatót, amennyiben szeretne részt venni valamelyiken, a pontos időpont megjelölésével jelezze a level@moriczszinhaz.hu e-mail címen okt. 13-ig.)

forrás: Móricz Zsigmond Színház, Nyíregyháza

süti beállítások módosítása