SzínéSZiget a Magyar Színházban

November 5-én rendezi meg a Pesti Magyar Színiakadémia a jótékonysági rendezvénynapját, melyen különleges programokkal, előadásokkal várják az érdeklődőket.

A délelőtt 10 órakor kezdődő rendezvény első előadása a Romeo és Júlia – színházi beavatás. A színház-pedagógiai előadáson a nézők hol értelmezést hallhatnak az egyes jelenetek között, hol annak lehetnek tanúi, hogyan változik egy-egy színpadi helyzet a rendezői instrukció hatására a nyílt színen.

Zenés színpadi műfajok kavalkádjába csöppen, aki részt vesz a délután 3 órakor kezdődő Zenés szín-játékon. A legkülönbözőbb műfajok és művek népszerű részleteiből válogatott előadáson közreműködik többek között Bodnár Vivien, Jegercsik Csaba, Soltész Bözse és Szente Vajk.

szinesziget

A délutáni zenés programot az este 7-kor kezdődő gálaműsor követi. A Színészmesterség című gálán vers- és dalklasszikusokat láthatnak és hallhatnak olyan színészek előadásában, mint Csernus Mariann, Kubik Anna, Őze Áron vagy Szalay Kriszta.

Az egész napos rendezvényt a Magyar Színház színészzenekara, a Harmadik Figyelmeztetés koncertje zárja, melyen sztárvendégek is közreműködnek.

süti beállítások módosítása