ÚJ Színház-ügy: Csáki Judit szerint van határ

 Kicsi a valószínűsége annak, hogy Tarlós István arra ébredt fel valamelyik reggel, hogy neki a szakmai bizottság véleménye ellenére is a nyíltan náci ideológiát hirdető Csurka Istvánra lenne szüksége az Új Színház élére - nyilatkozta Csáki Judit színikritikus a Klubrádióban.

Sokkal inkább elképzelhető, hogy az a bizonyos ébredés egy telefonhívásnak volt köszönhető - fogalmazott Csáki Judit színikritikus a Klubrádió Ötös című műsorában annak kapcsán, hogy a szélsőséges nézeteiről ismert Dörner Györgyöt nevezte ki az Új Színház élére a főpolgármester.

 

Tarlós István ezzel a kinevezéssel kedvenc szélsőjobboldali híveit szolgálta ki, viszont van az a határ, amit már egyszerűen nem lehet átlépni - mondta Csáki Judit. A kritikus nyílt felhívással mindenkit arra ösztönzött, hogy vegyen részt az esedékes demonstrációkon. Ezen felül választ vár Tarlós Istvántól arra, hogy miért alapítja meg közpénzen a köztársaság első “újnyilas színházát”.

 

Kapcsolódó anyagok:

Az Új Színház-ügy részletei

Összefoglalónk folyamatosan frissül

Összefoglalónkból kiderül, mi történt az Új Színház körül az elmúlt hetekben. Cikkünk folyamatosan frissül és azt is beavatja az eseményekbe, aki eddig nem értesült róluk.

 

Interjúk szakmai bizottsági tagokkal:

Interjú Ascher Tamással

Interjú Bérczes Lászlóval

Interjú Herczeg Tamással

 

Forrás: Klubrádió

süti beállítások módosítása