Dörner: minden rendben van a cég körül

Dörner György cége ellen végrehajtást indított a NAV. Az Új Színház igazgatója a Blikknek azt mondta: mostanra már rendezte adótartozását.

Gazdaság.hu kedden arról számolt be, hogy végrehajtást indított a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a D-P-S Műsorkészítő és Szervező Bt. ellen, meg nem határozott összegű elmaradás miatt. A máshova nem sorolható egyéb szabadidős tevékenységet folytató társaság beltagja Dörner György, kültagja Dörner felesége, Kuthy Zsuzsanna.

A céginfó adatai szerint 2009-ben 5,847 millió forint volt a társaság nettó bevétele. A mérleg szerinti eredménye, azaz nyeresége 1,143 millió forint. 2010-ben 10,112 milliós volt a nettó árbevétel, a mérleg szerinti eredmény pedig 321 ezer forint. A mérleg tehát pozitív, mégis végrehajtás zajlik a cég ellen. Dörner elmondása szerint egyhetes késés okozta a galibát – írja a csütörtöki Blikk.

"A körbetartozás utolérte a mi cégünket is" – mondta a lapnak az Új Színház frissen kinevezett igazgatója. "Késedelmesen utaltak a munkámért, ezért egy hét késéssel tudtam csak továbbutalni az adót, ami 85 ezer forint volt. Azóta értesítettek is róla, minden rendben van a cég körül, valószínűleg a pár nap múlva frissülő adatbázisban már nem lesz benne" – tette hozzá.

 

Kapcsolódó anyagok:

Az Új Színház-ügy részletei

Összefoglalónk folyamatosan frissül

Összefoglalónkból kiderül, mi történt az Új Színház körül az elmúlt hetekben. Cikkünk folyamatosan frissül és azt is beavatja az eseményekbe, aki eddig nem értesült róluk.

 

Interjúk szakmai bizottsági tagokkal:

Interjú Ascher Tamással

Interjú Bérczes Lászlóval

Interjú Herczeg Tamással

süti beállítások módosítása