Szellemes horrorfilm a Momentánnal az IMPRÓban

Zombi vagy a sok munkától? Vagy épp a föld felett lebegsz a boldogságtól? Ha azt érzed, hogy a barátaid a sírba tesznek, ha fogynak a fehér lepedők a szekrényből, vagy ha azt látod, hogy az új szomszéd kísértetiesen hasonlít valakire: ne tétovázz, mert nagyon átlátszó vagy.

Elég a hazajárásból! Tölts el Halloween alkalmából egy garantáltan szellemdús estét a Momentánnal november 5-én az IMPRÓBan.

HáziMozi: Szellemes horrorfilm. Megkísértünk.

A Momentán HáziMozi című előadásában a nézők társforgatókönyvírók és társrendezők. Választhatnak főhőst, kérhetnek fordulatokat; egy tulajdonsággal, tárggyal vagy új karakterrel megbolondíthatják a történetet. A HáziMozi a filmes műfajok jellegzetességeivel játszik. Bármilyen merész ötlet hangzik el a nézőtérről, a Momentán beleszövi az aznap esti történetbe, legyen a műfaj éppen horror, kosztümös film vagy road movie. Sosemvolt mozifilmek a színpadon – improvizálva.

Az előadás második felében az elkészült film „DVD extrái" elevenednek meg a színpadon. Extrák, vagyis rövid jeleneteket; játék a szereplőkkel, helyzetekkel, műfajokkal: casting és rendezői változat, trailer és sajtótájékoztató, cenzúrázott jelenetek és főcímdal – ahogy a kedves néző óhajtja.

 

Momentán HáziMozi - Szellemes horrorfilm

Időpont: 2011. november 5. 19 óra

Helyszín: IMPRÓ - kreatív töltőállomás (1066 Budapest, Ó utca 4.)

süti beállítások módosítása