Táncos workshopot, válogatást tart Palle Granhøj

Workshop és válogatást tart Palle Granhøj dán koreográfus, aki  készülő darabjához férfi táncosokat keres.

A nyitott workshopra a DNA hálózat országaiból várják a jelentkezőket, így a Cseh Köztársaságból, Szlovákiából, Magyarországról, Dániából, Lengyelországból, Szlovéniából, Németországból, Litvániából. A foglalkozás Palle Granhøj az évek során kifejlesztett technikájába enged betekintést, amelyet “Obstruction technique” -nek hívnak.

gran

Palle Granhøj készülő új táncelőadásához keres férfi táncosokat, előadókat a “Men & Mahlter” című koprodukciós bemutatóhoz a DNA és a Granhøj Dans együttműködésében. Énektudás ajánlott. Az új darab próbái Aarhusban, Dánia lesz 2012. február 13. és március 16. között a Granhøj Dans-nál. Egy rövid szünet után pedig az utolsó próba-fázis május közepétől június elejéig tart. Nagy valószínűséggel a bemutató helyszínén, Ljubljana-ban, Szlovénia, kerül erre sor. 2012 őszén a produkció dániai bemutatója a Granhøj Dans-nál lesz és augusztus 26. és szeptember 9. között láthatják a nézők. 2012-ben az új produkció kisebb turnéra indul és a DNA hálózat országaiban kerül bemutatásra (így az L1danceFest - Budapest, PlArTFORMA - Klaipéda, Small Inventory - Prága, stb.).

A workshop-ra beválogatott jelentkezők ingyen vehetnek részt a két napos munkán. A DNA támogatásával azon résztvevők, akik nem a válogatás helyszínén laknak, szálláshozzájárulást kaphatnak. Tehát ha valaki vidékről jönne Budapestre a két napra, vagy pl. Szlovákiából jönne át, jelezze, ha igénye van szállás biztosítására!

 

Palle Granhøj két-napos workshopok dátumai (elég csak az egyik helyszínen jelen lenni a válogatáshoz):

 

Budapest/ Magyaroszág          2011. December 3-4.

Vilnius/ Litvánia                      2012. Január 14-15.

Prague/ Cseh Köztársaság       2012. Január 28-29.

 

A Workshop és próbafolyamat hivatalos nyelve az ANGOL.

A workshop-válogatások után az új előadásban résztvevőket 2012. február 1-éig értesítjük!

 

Jelentkezés szakmai önéletrajzzal és fotóval az alábbi állomásokra az alábbi határidőkig lehetséges.

Budapest:  l1dancelab@gmail.com 2011. november 13-áig

Vilnius  goda.giedraityte@gmail.com 2011. december 12-éig

Prague  kamilasamkova@novasit.cz 2012. december 20-áig

süti beállítások módosítása